Motive pentru care merita sa alegi oferte Paralia Katerini

Motive pentru care merita sa alegi oferte Paralia Katerini

0 Shares
0
0
0

Motive pentru care merita sa alegi oferte Paralia Katerini
Cand te gandesti sa iti iei o vacanta si sa pleci in Grecia, trebuie neaparat sa iei in considerare oferte Paralia Katerini, pentru ca merita sa ajungi aici macar o data. Dar sigur ai sa alegi sa revii dupa ce iti petreci pentru prima data vacanta in acest loc. Asta pentru ca ai motive foarte serioase sa te bucuri aici de vacanta.

Locatie perfecta pentru familie

Paralia Katerini este locul ideal pentru vacantele cu familia. Are plaje pe malul Marii Egee, o mare cunoscuta pentru limpezimea apei, fara alge la mal, fara valuri prea mari si fara animale periculoase. Cu alte cuvinte, recomandata si pentru copii.

Destul de ieftin pentru ceea ce ofera

O vacanta in paralia katerini iti ofera foarte multe fara sa platesti prea mult. Asta e perfect pentru cei cu bani mai putin, cum sunt unii dintre noi, nu? Adica, nu ai prefera o vacanta la standarde inalte si sa platesti cam tot atat cat ai plati in unele cazuri pentru un sejur pe litoralul romanesc? Daca inca crezi ca e mai rentabil sa mergi la noi la mare, cu siguranta nu ai studiat preturile pentru litoralul grecesc.

Plaje mari

Pe plajele din Paralia Katerini e nisip cat vezi cu ochii, destul pentru toata lumea. Din luna mai pana in luna octombrie poti sa te bucuri de cea mai buna vreme pe plajele imense.

Atractiile istorice si culturale din zona

In paralia Katerini exista multe atractii istorice si culturale, cum ar fi muzeul Vergina sau Royal Tombs pe care le poti vizita indiferent ca te atrage Grecia pentru partea ei mitologica sau pentru cea istorica.

Oameni primitori, gastronomie de exceptie!

Alege cu placere oferta in Paralia Katerini si nu vei regreta nici o clipa. Aici te asteapta oameni foarte primitori, care te vor face sa te simti ca acasa. Iar varietatea culinara si mesele delicioase te vor face sa iubesti bucataria greceasca! Aici se prepara retete de Gyros sau alte minunatii, pe care le poti combina cu vin sau poti alege fructe de mare.

Vezi ce oferte sunt la Filadelfia pentru paralia Katerini si alege aceasta destinatie. Ai destule motive sa faci aceasta alegere, asa ca poti sa iti petreci urmatoarea vacanta aici.

0 Shares
You May Also Like