Otopeni, punctul de plecare in lume, pentru toti locuitorii tarii

0 Shares
0
0
0

Otopeni, punctul de plecare in lume, pentru toti locuitorii tarii Ultimii ani au reprezentat o crestere din ce in ce mai consistenta a numarului de oameni care parasesc tara. Fie ca este vorba despre calatorii cu scop turistic, fie despre emigrare, cei care trec granita sunt din ce in ce mai multi. In functie de tara in care vrei sa mergi, exista mai multe variante de transport.

Evident, cea mai buna varianta este avionul, deoarece asigura un transport rapid si, daca alegi o cursa low cost, un transport foarte ieftin. Din pacate, numarul aeroporturilor de la noi din tara nu este chiar atat de mare precum ne-am dori.

Este adevarat, exista aeroporturi in Timisoara, in Cluj sau in Craiova, insa acestea nu au toate cursele de care avem nevoie. Singurul aeroport mare, care ofera curse catre toate destinatiile lumii este aeroportul Otopeni. De aici poti pleca in America, in Australia sau chiar in Africa si Asia, iar preturile sunt de cele mai multe ori acceptabile.

Astfel, o persoana din Brasov, care se vede nevoita sa plece in America, va fi nevoita sa ajunga in Otopeni.

Apare insa o problema destul de mare: modalitatile de transport Brasov Otopeni. Este adevarat, exista cateva optiuni, insa nu sunt intotdeauna cele mai bune.

Exista trenul, care asigura un transport confortabil si destul de ieftin, insa are un mare minus la partea rapiditate si poate sa intarzie foarte mult, exista transportul cu masina proprie, care este confortabil, ieftin si rapid, insa poate sa puna probleme in momentul in care masina trebuie parcata pe toata perioada vacantei sau a plecarii si mai exista varianta transportatorilor privati.

Cea din urma varianta pare a fi cea mai buna, din mai multe motive:

– Este cea mai ieftina. De regula, un bilet de autobuz este mai ieftin decat trenul si cu siguranta este mai ieftin decat masina proprie.
– Este rapida. Un autobuz reprezinta o solutie cat se poate de rapida. Practic, vei ajunge la fel de repede ca si cand ai ajunge cu propria masina, diferenta fiind pretul platit pe bilet si faptul ca nu va trebui sa ii porti de grija masinii.
– Este o solutie confortabila. Cu siguranta, varianta autobuzului este o varianta confortabila. De regula, autocarele sunt dotate cu aer conditionat, cu wifi si cu scaune cate se poate de confortabile, in asa fel incat sa te bucuri de relaxare pe intreaga perioada a calatoriei.

0 Shares
You May Also Like