Sfaturi practice care te ajuta sa iti cumperi un smartphone

0 Shares
0
0
0

Sfaturi practice care te ajuta sa iti cumperi un smartphoneDaca avrei sa iti cumperi un nou telefon mobil si te-ai orientat spre un smartphone, alegerea ta nu poate fi mai buna de atat.

Vei avea de ales intre doua mari tipuri de telefoane, si anume cele cu sistem de operare iOS si cunoscutele smartphone-uri cu Android, programul de operare creat de compania Google.

Telefoanele care erau folosite pana acum, de exemplu cele cu acumulator Nokia original nu au aceleasi performante ca noile dispozitive inteligente, insa ele prezinta unele avantaje fata de cele din noua generatie.

Orice telefon poate avea nevoie de unele componente de schimb, iar printre acestea se numara dispozitivele cu acumulator Nokia original . Vechile telefoane se remarca afata de smartphone-uri prin rezisetnta lor deosebita si autonomia foarte mare oferita de bateria lor. Acest aspect este explicabil mai ales prin prisma faptului ca ele nu ruleaza un continut multimedia bogat si nu ajuta la navigarea pe internet.

Totusi, chiar daca smartphone-urile necesita o incarcare mult mai deasa a bateriei, ele iti asigura performante greu de egalat, rivalizand cu un cele asigurate de calculatoare. Sistemul de operare iOS este prezent pe dispozitive de tipul iPod, iPad si iPhone. Interfata oferita de acesta este una usor de intuit, puternica si usor de utilizat de catre oricine, fara a fi nevoie ca utilizatorii sa aiba cunostinte avansate in domeniu.

Un avantaj important al sistemului de operare iOS este dat de faptul ca aplicatiile instalate pe un produs al celor de la Apple nu pot accesa sistemul de operare in mod direct. Acest lucru inseamna ca, in cazul in care unele aplicatii nu mai functioneaza, telefonul nu are nicio problema din aceasta cauza. In cazul telefoanelor cu Android, problemele unei aplicatii duc la repornirea telefonului.

Multi experti in domeniu sustin ca iOS este o alegere mult mai buna decat Android atunci cand vine vorba de siguranta dispozitivului respectiv. In plus, Apple a integrat o optiune foarte utila care te ajuta sa iti localizezi telefonul atunci cand el iti este furat sau l-ai pierdut. De exemplu, atunci cand un iPhone este furat de cineva, acea persoana nu va putea sa dezactiveze optiunea sau GPS-ul atunci cand incearca sa evite localizarea lui.

Practic, un telefon cu Android este complet personalizabil, oricine putand sa il faca sa arate exact asa cum doreste. Daca cineva vrea sa contoleze toate functiile de baza ale sistemului de operare, chiar si acest lucru poate fi facut fara dificultati.

Smartphone-urile cu Android pot fi mult mai ieftine decat iPhone-urile, indiferent de modelul lor. Un asemenea avantaj se datoreaza si faptului ca el ruleaza pe orice telefon deoarece dispune de numeroase variante care nu necesita neaparat actualizare pentru a rula aplicatiile dorite.

Alegerea unui telefon mobil cu Android sau iOS depinde inclusiv de factorii pe care i-am expus. Nevoile si cerintele fiecarui utilizator sunt cele care dicteaza orice alegere. Indiferent care este ea, ceea ce vor obtine utilizatorii de la un smartphone in viitor va depasi cu mult ceea ce este prezent astazi pe piata de profil.

0 Shares
You May Also Like