Situatii in care se poarta ia romaneasca

Situatii in care se poarta ia romaneasca

0 Shares
0
0
0

Situatii in care se poarta ia romaneascaDoamnele si domnisoarele adora sa faca mereu cumparaturi, asa ca atunci cand au ocazia petrec mult timp prin magazine, in cautarea unor articole de vestimentatie sau in cautarea incaltamintii ideale.

Ei bine, femeile care se afla in cautarea unor articole de vestimentatie, cu siguranta nu ar trebui sa uite sa isi indrepte atentia si spre o ie traditionala romaneasca, dat fiind faptul ca aceasta poate sa fie purtata in diferite situatii.

Mai intai de toate insa, trebuie precizat faptul ca ia romaneasca, indiferent ca discutam despre o ie cu motiv oltenesc sau despre o ie specifica altei zone a tarii, este o piesa vestimentara care face parte din costumul popular romanesc.

Ia traditionala romaneasca isi are originile in tinutele dacilor, getilor si a tracilor, insa aceasta ie traditionala romaneasca reprezinta o versiune cu mult imbunatatita a tinutelor din acele vremuri.

In anul 2018, tinand cont de faptul ca ia traditionala este un articol de vestimentatie foarte versatil, ea se poate purta in fel si fel de combinatii vestimentare, asa ca in continuarea acestui articol vom discuta despre cateva situatii in care se poarta ia romaneasca.

De exemplu, ia romaneasca poate sa fie purtata in combinatie cu o piesa din piele, asa ca indiferent ca este purtata alaturi de o fusta din piele sau alaturi de o pereche de pantaloni din piele, ia este piesa de rezistenta a tinutei.

Chiar daca piesa vestimentara din piele are culoare rosie, neagra sau alba, ia romaneasca este piesa vestimentara care ii va oferi tinutei un aer sofisticat.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc o tinuta spectaculoasa pot opta pentru o ie traditionala romaneasca purtata alaturi de o pereche de jeansi, sau de ce nu, chiar alaturi de o pereche de pantaloni de blugi sau alaturi de o perche de pantaloni scurti. Pentru o astfel de tinuta, cu siguranta incaltamintea trebuie sa fie reprezentata de o pereche de pantofi cu toc.

Exista femei care lucreaza la birou, asa ca este cat se poate de evident faptul ca pentru ele tinuta ideala este una office. Trebuie insa precizat ca exista femei care lucreaza la birou si care sunt adepte ale iilor traditionale romanesti, asa ca ele chiar si in tinuta office includ ia. Si daca tot este vara si cald afara, pentru o tinuta office specifica acestei perioade, ia poate fi combinata perfect cu o fusta creion.

In cazul in care doamnele sau domnisoarele care indragesc ia romaneasca trebuie sa participe la un eveniment important, acestea pot purta ia alaturi de o fusta lunga pana in pamant si o pereche de pantofi cu toc.

Ia se poate purta chiar si la plaja, alaturi de o pereche de pantaloni scurti si slapi de plaja, insa ea poate reprezenta si o alegere inspirata pentru o tinuta casual.

Asadar, din cate se poate observa in acest articol, ia traditionala romaneasca este un articol de vestimentatie versatil, un articol care poate scoate in evidenta orice doamna sau domnisoara pe strada, sau chiar si in cadrul unui eveniment.

0 Shares
You May Also Like