Tratament de presoterapie pentru picioare perfecte

Tratament de presoterapie pentru picioare perfecte

0 Shares
0
0
0

Tratament de presoterapie pentru picioare perfecteSe stie faptul ca in prezent fiecare persoana atat de sex masculin cat si de sex feminin isi doreste sa aiba un corp perfect, iar foarte multe persoane fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a avea corpul perfect.

Unele persoane au foarte mare grija la alimentatie, astfel ca urmeaza chiar regimuri alimentare recomandate de catre nutritionisti.

Exista in schimb alte persoane care nu doar ca au foarte mare grija de alimentatia lor, ci fac si sport pentru a – si modela corpul dupa bunul plac. Barbatii de regula isi doresc sa aiba partea superioara a corpului frumos lucrata, in timp ce femeile de regula pun mare accent pe picioare si fund.

Se stie faptul ca fiecare femeie isi doreste sa aiba picioarele perfecte, suple si care sa fie lipsite de imperfectiuni precum celulita, mai ales pe durata sezonului cald cand isi doresc sa poata purta rochite si fustite sau pantaloni scurti.

Din pacate insa, exista si femei care nu au timpul liber necesar pentru a face sport, si care se confrunta cu probleme pregum celulita sau vergeturile, insa si venele varicoase le dau de multe ori batai de cap femeilor.

Celulita de regula apare datorita depozitelor de grasime care determina aspectul pielii sa devina mai putin sau mai mult alveolat. Din pacate insa, celulita nu apare doar pe picioare ci si in zona abdominala, pe fese sau in diferite alte parti ale corpului.

Partea buna insa este aceea ca pentru tratarea celulitei sau pentru tratarea altor imperfectiuni a aparut presoterapia, care este o modalitate perfecta de slabire asistata si de remodelare corporala, care se efectueaza cu ajutorul unui aparat profesional presoterapie.

Tratamentul de presoterapie consta in aplicarea pe picioare a doua mansete de presiune care se controleaza prin intermediul unui computer. Aceste mansete arata precum doua cizme care acopera picioarele in intregime, pana la solduri.

Referitor la aceste dispozitive de compresie trebuie precizat faptul ca sunt conectate la un calculator care controleaza presiunea de pe fiecare manseta in parte.

De precizat este faptul ca fiecare manseta are cate cinci camere de presiune care au rolul de a modela picioarele. Modul de functionare este unul cat se poate de simplu, si anume atunci cand mansetele respective sunt umplute cu presiune, pielea devine atinsa si incepe sa transpire.

Important de mentionat este faptul ca aceasta tehnologie care poarta denumirea de presoterapie se bazeaza pe drenajul limfatic al organismului.

Presoterapia nu doar ca este importanta pentru eliminarea celulitei ci are un rol important si in ceea ce priveste eliminarea venelor varicoase. Totodata, presoterapia remodeleaza perfect atat coapsele cat si fesele.

De regula, acest tratament se desfasoara pe durata a 5 – 10 sedinte, in functie de preferintele si de nevoile fiecarei paciente, iar o sedinta nu dureaza in medie mai mult de o jumatate de ora.

Femeile care opteaza pentru presoterapie, ar fi indicat sa faca si exercitii fizice la sala de sport, iar astfel cu siguranta vor reusi sa aiba in scurt timp picioarele perfecte la care au visat de foarte mult timp.

0 Shares
You May Also Like