Unde gasesti locuri de parcare in Otopeni?

Unde gasesti locuri de parcare in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

Unde gasesti locuri de parcare in Otopeni?
Daca trebuie sa pleci intr-o calatorie de afaceri, cu siguranta nu vei pleca nici cu trenul si nici cu autocarul ci vei calatori cu avionul, mai ales daca trebuie sa pleci in strainatate.

Chiar si daca vei avea de efectuat o calatorie in interes de afaceri de la Bucuresti si pana la Cluj Napoca, sau pana la Timisoara, tot mai indicata ar fi o calatorie cu avionul decat o calatorie cu masina personala sau cu autocarul.

Ei bine, daca trebuie sa calatoresti din Bucuresti, indiferent ca vei calatori in tara sau in strainatate, mai mult ca sigur vei calatori de pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, dat fiind faptul ca acesta este cel mai mare aeroport al tarii.

In acest caz, cu siguranta nu iti va conveni sa pleci de acasa sau de la firma cu taxi pana la aeroport, insa nici nu va fi foarte placut sa apelezi la ajutorul unei cunostinte, mai ales in cazul in care zborul va avea loc la o ora tarzie din noapte.

Cel mai bine in aceste conditii ar fi sa pleci la aeroport cu masina personala sau cu o masina de la firma, si sa inchiriezi un loc de parcare pe toata durata calatoriei.

In cazul in care vei avea putin noroc, iti vei putea lasa masina in parcarea aeroportului Otopeni, unde va trebui sa platesti un tichet de parcare pentru toata perioada in care masina ta va stationa pe un loc de parcare.

Trebuie insa sa ai in vedere si faptul ca aeroportul Otopeni este cel mai mare aeroport din tara, si ca foarte multa lume care calatoreste cu avionul de pe acest aeroport isi lasa masina in parcarea aeroportului, asa ca in cazul in care nu gasesti un loc de parcare, trebuie sa cauti alte locuri de parcare in Otopeni.

In acest sens, ai putea sa cauti pe Google parcare in Otopeni, sau parcare in apropierea aeroportului Otopeni, si cu siguranta vei gasi mai multe parcari private unde iti vei putea lasa masina sa stationeze pana cand te vei intoarce din calatorie.

In ceea ce priveste aceste parcari private, trebuie sa fii foarte atent deoarece exista si parcari ieftine in Otopeni, insa exista si parcari destul de costisitoare in Otopeni. Ca sa iti faci o idee, o zi de parcare poate costa 40 de lei intr-o parcare ieftina sau 70-80 sau chiar si 100 de lei intr-o parcare mai scumpa.

Apoi, cu fiecare zi care trece preturile vor scadea, insa cu siguranta tu vei dori sa iti lasi masina intr-o parcare ieftina, si care sa fie sigura. Atunci cand discutam despre o parcare sigura, discutam despre o parcare care este pazita 24 de ore din 24 de catre o firma de paza, iar parcarea este monitorizata video.

Asadar, atunci cand trebuie sa calatoresti, indiferent ca vei calatori in tara sau in strainatate, cel mai bine ar fi sa calatoresti cu avionul, iar pentru a ajunge la aeroport cel mai bine ar fi sa mergi cu masina ta, pe care o poti lasa intr-o parcare privata de langa aeroport.

0 Shares
You May Also Like