7 metode de epilare cu ceara

0 Shares
0
0
0

7 metode de epilare cu cearaToti ne dorim sa avem o piele fina si picioare cat mai sexy, pe care toti sa le admire. In cazul in care problema este parul nedorit sunt cateva metode sigure prin care sa aveti o piele exact asa cum va doriti.

In cazul in care sunteti grabiti si vreti sa scapati de parul in exces cremele pentru epilat sunt cele mai bune solutii. Pentru asta veti avea nevoie de spatule pentru epilat.

Cremele pentru epilat sunt foarte usor de aplicat si indeparteaza tot parul aflat pe suprafata pielii. Inainte sa folositi cremele depilatoare testati pe o mica zona din corp pentru a putea vedea reactia pe pielea ta.

In cazul in care va iritati dupa ce aplicati este recomandat sa spalati zona respectiva cu un sapun antibacterial si daca iritatia tot nu dispare va recomandam sa mergeti la medic.

Se umezeste pielea cu o apa calduta si apoi se aplica o crema pe zonele cu par si lasati-o sa actioneze atat cat scrie pe ambalaj nu mai mult pentru ca pot sa apara iritatii. Pentru a indeprta crema stergeti pielea utilizand un prosop si apoi clatiti cu apa calda.

In doar 10 sau 15 minute puteti sa scapati de parul inestetic de pe corp. Nu e un produs scump si il puteti lua oriunde si de asemenea il puteti aplica in orice moment.

Parul creste foarte repede este mai ferm in special dupa ce aplicati crema in mod repetat. In momentul aplicarii puteti sa riscati sa apara o iritatie pe piele.

Lama de ras este o alta solutie. Puteti sa indepartati parul de pe corp utilizand lama aceasta fiind cea mai usoara si cea mai ieftina metoda. E eficient in special in zona de pe picioare si de pe axila.

Se va umezi pielea si se aplica gel de dus sau spuma de ras in zonele pe care urmeaza sa le epilati apoi treceti usor lama. In final clatiti utilizand apa calda, steregeti zona cu prosoape moi si dati cu o lotiune calmata evitand astfel iritarea pielii.

Epilatul nu tine mai mult de 10 minute si poate suficient in cazuri in care va grabiti sau pentru persoanele cu putin par.

Exista si varianta de epilare utilizand epilatorul. Noile generatii sunt foarte performante. Au atenuatoare pentru durere si au viteze diferite. Exista si modele mai speciale pentru zonele mai delicate. Unele dintre ele se pot folosi sub apa.

Inainte de a va epila faceti un dus cald pentru deschiderea porilor. Mergeti apoi in fiecare zona in aparte fara sa apasati si puteti trece de mai multe ori  prin aceeasi zona cu aparatul de epilat.

E o metoda veche pentru epilat care uneori rupe firele si nu poate fi utilizat nici pe un par foarte scurt dar nici pe par lung. Uneori aceste aparate pot sa determine cresterea firelor de par sub piele.

Epilarea orientala e o metoda veche petru epilat care are la baza un amestec de zahar, lamaie si apa. Epilatul cu zahar e similar cu cel cu ceara si chiar daca zaharul se utilizeaza la temperaturi mai scazute are acelasi efect similar.

0 Shares
You May Also Like