Aplicatii fara de care cu siguranta nu mai poti trai

Aplicatii fara de care cu siguranta nu mai poti trai

0 Shares
0
0
0

Aplicatii fara de care cu siguranta nu mai poti traiUtilizatorii cu greu si-ar putea imagina viata fara utilizarea aplicatiilor. In spatele fiecarui smartphone, indiferent de platforma, exista o gama larga care face viata reala si digitala a oamenilor mai usoara.

Datele Google arata ca 90% dintre consumatori acceseaza retelele sociale de pe un telefon mobil si 8 din 10 utilizatori cauta produse sau servicii pe smartphone-urile lor. Daca folosesti telefonul mult, ai nevoie de o husa telefon.

Cu o oferta extinsa pentru a acoperi gusturile si nevoile, poti localiza o adresa necunoscuta, poti pune filtre la imaginile unui vas, pentru a identifica numele melodiei pe care o auzi si numai un algoritm eficient instalat pe mobil este suficient.

Agentia GlobalIndexWeb a efectuat cercetari pentru a determina care sunt cele mai utilizate aplicatii de catre cele 969,4 milioane de smartphone-uri din lume. De exemplu, Facebook este utilizat de 44% dintre smartphone-uri.

In domeniul mesageriei instant, WhatsApp este instalat in 17% din populatia de smartphone-uri si se afla pe locul noua, cu toate acestea, acest lucru nu ofera somnul companiei lui Mark Zuckerberg, care se afla intr-o pozitie mai buna fata de Facebook Messenger cu 22%.

Top aplicatii utilizate frecvent

Google Maps

54% din populatia de smartphone-uri.

Sistem de operare: Android, iOS si Windows Phone.

Solutia Google pentru utilizatorii pierduti. Aceasta busola digitala iti permite sa gasesti directii si rute alternative. Cu 523 de milioane de aplicatii instalate, se afla in partea de sus a listei.

Aplicatia mobila Facebook

44% din populatia de smartphone-uri.

Sistem de operare: Android, iOS, Windows Phone, Blackberry 10.

Fara Facebook, foarte putini ar gasi un smartphone util. Reteaua sociala cu sediul in California are o aplicatie instalata pe 426 de milioane de smartphone-uri.

YouTube

35% din populatia de smartphone-uri.

Sistem de operare: Android, iOS si Windows Phone.

Cea mai mare platforma video online din lume disponibila pentru mobilul tau, este atat de simpla. Are 339 de milioane de aplicatii instalate.

Aplicatia mobila Google+

30% din populatia de smartphone-uri.

Sistem de operare: Android si iOS.

GlobalIndexWeb arata ca cel mai mare motor de cautare si reteaua sa sociala are aproximativ 290 de milioane de unitati instalate.

Twitter Mobile App

22% din populatia de smartphone-uri.

Sistem de operare: Android, iOS, Windows Phone si BlackBerry 10.

Serviciul de microblogging de 140 de caractere ocupa locul sase la nivel global, cu 213 milioane de unitati instalate

Aplicatia Skype

22% din populatia de smartphone-uri.

Sistem de operare: Android, iOS, Windows Phone si BlackBerry 10.

Una dintre cele mai populare platforme pentru a scurta distantele cu familia si prietenii, care include videoconferinta, chat si servicii de apel cu taxa la telefoane fixe si mobile.

Facebook Messenger

22% din populatia de smartphone-uri.

Sistem de operare: Android, iOS si BlackBerry OS.

Mesajele mobile ale Facebook au revenit in ultima luna in randul preferintelor utilizatorilor, potrivit studiului GlobalIndexWeb.

WhatsApp Messenger

17% din populatia de smartphone-uri

Sistem de operare: Android, iOS, Windows Phone si BlackBerry 10.

Unul dintre pionierii in serviciul mesajelor intre smartphone-uri. Acesta trimite 10.000 de milioane de mesaje si primeste 17.000 de milioane, potrivit datelor publicate de firma deja cunoscuta…

0 Shares
You May Also Like