Care sunt cele mai potrivite solutii de incalzire pentru casa ta?

Care sunt cele mai potrivite solutii de incalzire pentru casa ta?

0 Shares
0
0
0

Perioadele de iarna sunt cele mai dificile pentru oricine, din mai multe motive. Pe de o parte facturile mari la incalzire, pe de alta parte frigul care nu trece asa repede, insa in oricare din situatii beneficiarul iese usor dezavantajat. Totusi, exista si solutii pentru aceste inconveniente, deoarece in locul incalzirii centralizate, cu costuri destul de mari, se pot alege dispozitive speciale, care sa lucreze la nivel individual.

Care sunt solutiile de incalzire cele mai potrivite?

Boilerele sunt una dintre cele mai bine cotate solutii de incalzire, dar si de preparare a apei calde. Aici un boiler 300l cu 2 serpentine este o solutie potrivita pentru cazul unei locuinte individuale, cu un numar de circa 4 persoane, deoarece asigura necesarul pentru toti membrii. Boilerele se pot alege, astfel incat sa poata lucra pe baza combustibilului ales de catre beneficiar, in speta lemn sau gaze naturale.

Un boiler 300l cu 2 sepentine avantajul de a se incalzi rapid, oferind astfel un grad sporit de confort utilizatorilor, care pot beneficia de apa calda si de caldura intr-un timp foarte scurt. Usor dezavantajos este faptul ca si racirea este destul de rapida si necesita reincalzirea apei, insa in mod uzual o pompa de recirculare a apei calde ar putea reusi sa elimine acest inconvenient.

Boilerele sunt dispozitive protejate termic, si sunt foarte rezistente la coroziune. Ele sunt tratate si vopsite cu vopsea poliuretanica si beneficiaza de izolatie din spuma poliuretanica dispusa intr-o grosime suficienta cat sa pastreze apa calda.  Un boiler 300l cu doua serpentine poate fi racordat si la instalatia solara, drept pentru care putem sa ne folosim de acest produs chiar si fara a afecta mediul inconjurator. Un boiler 300l cu 2 serpentine se amplaseaza direct pe pardoseala, in pozitie verticala, avand grija ca acesta sa sprijine in mod corect, fara abateri.

Care sunt cele mai potrivite solutii de incalzire pentru casa ta?

Centralele termice sunt si ele o solutie foarte buna in vederea prepararii agentului termic si implicit a caldurii pentru locuintele noastre. Ele sunt de departe preferate in mediul urban, acolo unde instalarea unui boiler poate fi usor deficitara. Centrala termica, spre deosebire de un boiler 300 l cu 2 serpentine, va putea fi programata sa obtina anumite valori si temperaturi ale apei calde pe care o distribuie, lucru care o face sa fie mai avantajoasa si mai usor de folosit.

Centrala termica se poate racorda direct la calorifere, ca si boilerul dealtfel, astfel incat apa calda preparata sa poata fi livrata in cele mai bune conditii acestora. Centrala termica poate fi amplasata pe perete, in functie de tipul ei si are un randament sporit in ceea ce priveste aportul de confort in interiorul unei locuinte. Ea poate fi comandata de la distanta si poate fi reglata cu ajutorul unui variator, astfel incat sa i se seteze perioadele de functionare sau perioadele de pauza.

Solutiile de incalzire si de producere a apei calde exista si este indicat sa le folosim. Nu neaparat pentru ca sistemul centralizat ar fi ceva rau, ci pentru ca un boiler 300l cu 2 serpentine sau o centrala termica sunt cu mult mai avantajoase decat orice producator de apa calda si caldura cunoscut pana acum.

0 Shares
You May Also Like