Cum alegeti unghiera perfecta?

Cum alegeti unghiera perfecta?

0 Shares
0
0
0

Cum alegeti unghiera perfecta?Cel mai probabil, unghiera vi se pare un obiect banal, insa aceasta este instrumentul care poate crea o diferenta foarte mare atunci cand vine vorba despre ingrijirea unghiilor.

Multe persoane cumpara prima unghiera iesita in cale, care insa nu taie perfect unghiile, motiv pentru care se ajunge la rezultate nedorite precum aschierea frecventa sau incarnarea unghiilor.

O unghiera cu pila insa, in cazul in care este aleasa cu o deosebita atentie este capabila sa taie unghiile perfect, fara a provoca aparitia aschierii sau a incarnarii unghiilor. In cele ce urmeaza veti descoperi cateva detalii de care trebuie sa tineti cont in ceea ce priveste alegerea instrumentului corect.

Calitatea

Chiar si atunci cand vine vorba despre alegerea unei unghiere, conteaza foarte mult calitatea, dat fiind faptul ca aceasta trebuie sa fie confectionata din materiale rezistente. Acestea trebuie sa aiba o forma ergonomica, iar unghierele trebuie sa fie usor de folosit, dar si usor de curatat, asa ca ar fi indicat sa alegeti de exemplu o unghiera din otel inoxidabil.

Forma

Unghierele pot avea forme drepte sau curbate, asa ca veti alege unghiera perfecta in functie de forma pe care o doriti pentru unghiile dvs. De exemplu, daca sunteti genul de persoana care prefera unghiile drepte, atunci unghiera cu margini de taiere drepte, vi se potriveste cel mai bine.

In schimb, in cazul in care doriti sa le oferiti unghiilor un aspect curbat, atunci cu siguranta va fi necesar sa va indreptati atentia spre o unghiera care sa va ajute sa obtineti rotunjirea unghiilor. Este important sa nu va confruntati cu situatii precum ciobirea unghiilor atunci cand le taiati, asa ca in acest sens ar fi indicat sa optati pentru o unghiera din otel inoxidabil.

Tipul unghierei

Chiar daca nu foarte multa lume cunoaste acest aspect, exista diferite tipuri de unghiere, in functie de tipul necesar de ingrijire al unghiilor. De exemplu, exista unghiere pentru ingrijirea frecventa a unghiilor.

Se gasesc de asemenea si unghiere pentru taierea periodica a unghiilor, si exista chiar si unghiere care va pot ajuta atunci cand va confruntati cu unghii incarnate. Aceste unghiere au o forma diferita de unghierele uzuale. Acestea taie unghiile drept, iar marginea taierii de regula este usor oblica.

Acest aspect este foarte important pentru ca astfel, colturile unghiilor pot sa fie taiate mult mai usor folosind o astfel de unghiera.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont atunci cand intentionati sa va cumparati o unghiera. Recomandarea noastra ar fi unghiera special confectionata din oţel inoxidabil satinat SS-109.

Aceasta unghiera reprezinta o versiune imbunatatita a deja popularului model de unghiera SS-108, care are marginile de taiere drepte. Unghiera are marginele curbate si este prevazuta cu  pila, precum si cu un sistem incorporat de captare a unghiilor taiate.

Pentru persoanele care nu detin cunostinte despre unghiere, aceasta poate fi considerata o unghiera oarecare, insa cunoscatorii stiu ca acest model este o opera de arta, si este creata dupa cele mai avansate tehnici de inginerie. In plus, marginile sale de taiere sunt finisate manual.

Unghiera din otel inoxidabil satinat SS-109 poate sa fie depozitata cu mare usurinta chiar si in cele mai mici spatii.

 

0 Shares
You May Also Like