Care sunt lucruri care ne ajuta sa traim?

0 Shares
0
0
0

Care sunt lucruri care ne ajuta sa traim?Ne ducem zilele in epoca vitezei. Parca timpul s-a comprimat si nu ne mi ajunge sa facem nimic din ce ne-am propus. Vorbim, non-stop, la telefon. Trimitem mail-uri de oriunde.

Am inceput sa traim dupa agenda, pentru ca altfel, probabil, am uita si cum ne cheama. Multi dintre noi suntem corporatisti, iar stresul ajunsului la 9 dimineata este un fel de ”BUNA ZIUA”.  Nu, nu avem o viata urata, doar ca suntem foarte ocupati.

Exista, totusi, cateva lucruri care ne ajuta in aceasta nebunie, iar despre aceste o sa vorbim in continuare. Hai sa zicem ca facem o analiza despre cum atata kit-ul unui om ocupat!

1. In primul rand, unui om ocupat nu-i lipseste telefonul mobil. Toti trebuie sa fii trecut prin asta, cel putin o data. Ce tragedie maxima a fost cand l-am uitata acasa intr-o zi. Nu agenda, nu mail, nu whatzzup. Nimic! Absolut rupt de lume”

2. Laptopul fara de care ne-am permite poate o jumatate de ora libera, intre intalniri. Pentru ca statul la birou a devenit un fapt din ce in ce mai putin uzitat, nu ne ramane decat sa purtam cu noi masinaria inteligenta.

3. Bateria externa. E cumplit sa ramai fara baterie la mobil fix in momentul in care ai cea mai intensa conversatie cu un client sau cu un partener de business. Ca sa eviti astfel de situatii cu siguranta ca si tu, ca si mine, porti in permanenta cu tine bateria externa.

4. Accesorii Iphone , accesorii de Samsung, accesorii in general… Sunt, de asemenea, parte integranta si foarte utila din kit-ul omului ocupat. Mesajele vocale au devenit, de ceva vreme, cel mai facil mod de a comunica. Ce te-ai face daca nu ai avea castile la tine?

5. Stick-ul de memorie. Stiu, transferul de informatii se face foarte usor, astazi, prin internet, insa nu stii daca cel caruia vrei  sa i le dai, le doreste astfel. Asadar, pastreaza cu tine, in permanenta, un stick de memorie. Vezi sa aiba ceva spatiu!

6. Cardurile de acces. Fie ca vorbim despre cardul de acces in parcare sau cardul de acces in firma, bucatile de plastic care iti deschid usi sunt accesorii pe care este musai sa le porti cu tine tot timpul. Este neplacut sa stai in fata unei usi inchise si sa astepti sa-ti deschida cineva, cu o usoara urma de repros in ochi.

7. Trusa de cosmetice. Intalnire dupa intalnire, sedinta dupa sedinta, stres, emotii, nervi, certuri… Toate acestea isi pot pune amprenta pe felul in care arati sau mirosi, de aceea este absolut necesara aceasta trusa de cosmetice, de urgenta as spune.

8. Cana plina cu cafea. Stiti canile acelea tip termos. Foarte frumoase, artistic desenate si, in primul rand foarte utile. Cui nu-i place sa savureze o gura de cafea ca la mama acasa in drum spre o alta intalnire?

9. Kindle Book sau, mai bine, o carte buna. Cititul cred ca a ramas cea mai mare placere pe care o are omul modern. Vad ca tot mai multi sunt cei care, intr-un minut de respiro, pun mana pe Kindle Book sau, si mai bine, pe o carte in format fizic. Acesta pare sa fie momentul de rasfat maxim, iar noi ne bucuram pentru acest lucru.

0 Shares
You May Also Like