Cateva sfaturi pentru cumpararea tacamurilor pentru restaurante

Cateva sfaturi pentru cumpararea tacamurilor pentru restaurante

0 Shares
0
0
0

Un restaurant care este gata sa faca o intrare excelenta in lumea iubitorilor de mancare trebuie sa fie gata cu totul. De la o bucatarie irezistibila la interioarele imaculate, nu se neglijeaza nimic. Totul este la locul lui si esti nerabdator, dar incantat sa dai drumul noului restaurant si sa aluneci in oceanul succesului dulce. Esti sigur ca ai acordat atentie fiecarui aspect?

  1. Spune nu tacamurilor in editie limitata

Desi un stoc in editie limitata de marci premium pare suficient de tentant incat sa il poti pune in buzunar, opreste-te aici. Tot ceea ce spune “editie limitata” este doar despre asta… este limitat. Dupa cateva luni sau ani, cutitele devin contondente si lingurile arata zgariate.

  1. Ce este in farfurie?

O furculita, un cutit si o lingura sunt obligatorii aproape peste tot. Cu toate acestea, daca serviti si deserturi, veti avea nevoie si de linguri de desert. Apoi, exista cutite de fructe de mare, cutite de carne si unt, tacamuri de stridii si linguri de supa. Nu exista “cutit pentru tot” atunci cand vine vorba de tacamuri. Fiecare bucatarie necesita utilizarea unor tacamuri diferite. Nu fi lenes. Afla toate cerintele tacamurilor dar si a veselei pentru restaurantul tau inainte de a merge la cumparaturi. Vezi detalii pe Bloom

  1. Nu fi zgarcit

Nu da banii pe tacamuri ieftine. Cu timpul vei cheltui mai mult pe altele. Cumpara tacamuri de calitate inca de la inceput si nu te gandi ca acestea sunt prea scumpe. In scurt timp, isi vor scoate investitia.

  1. Probleme de intretinere

Alege otel inoxidabil, cel mai usor de intretinut si curatat. Cel mai comun grad folosit de majoritatea restaurantelor este 18/10, inseamna pur si simplu 18 parti nichel si 10 parti crom. Deoarece otelul inoxidabil este rezistent la pete si zgarieturi, este foarte durabil si usor de curatat in masina de spalat vase.

Cateva sfaturi pentru cumpararea tacamurilor pentru restaurante

  1. Care este tema restaurantului tau?

Cand vine vorba de stil, veti gasi o multime de optiuni din care sa alegeti. Fie ca restaurantul tau are o atractie vintage sau este contemporan si vibrant, ar trebui sa gasesti tacamuri care sa se potriveasca cu spiritul spatiului tau. De asemenea, ar trebui sa fie sincronizat cu vesela si mobilier. Nu exagera cu ceva prea supraincarcat. Va fi dificil de curatat.

  1. Grele sau usoare?

Trebuie sa fi observat ca restaurantele fine dining au tacamuri grele. Acesta este cel mai durabil tip de tacamuri in stil european care dureaza de ani de zile si aproape ca nu se pierde. Apoi, exista tacamuri usoare, care sunt mai ieftine, dar nu durabile. Nu este recomandabil sa alegeti tacamuri usoare, deoarece exista, de asemenea, o sansa buna sa le pierdeti. Tacamurile grele sunt cele mai comune.

  1. Gros sau subtire

Desi tacamurile au o forma similara pe tot parcursul, veti observa ca unele furculite si linguri au gatul subtire, in timp ce altele sunt foarte largi. Puteti alege oricare dintre acestea, in functie de alegerea dvs., dar asigurati-va ca este confortabil sa le folositi si sa mancati. Clientii tai nu vor dori sa manance cu ceva ce nu pot tine in mod corespunzator in mana si acest lucru i-ar putea irita.

  1. Incercati-le

Niciodata nu puteti cumpara tacamuri la vrac inainte de a incerca singur. Nu face aceasta greseala. Ce se intampla daca nu este confortabil atunci cand mananci? Cumpara un set pentru tine si sa-l utilizezi pentru cateva zile. Daca nu esti multumit de asta, cauta altceva.

  1. Ceva pentru copii

Este imposibil pentru copiii mici sa manance cu aceleasi tacamuri grele din otel inoxidabil. Avand in vedere tinerii, obtineti ceva colorat si usor pentru ei. Aceasta este o modalitate foarte buna de a impresiona clientii dumneavoastra prin care arata ca va pasa de copii, de asemenea.

  1. Suplimente

Daca aveti de gand sa cumparati aproximativ o suta de bucati din fiecare, cumparati doua sute in schimb. Acest lucru este bine atunci cand vrei sa detii stoc, in cazul in care ceva se rupe sau dispare. Ar trebui sa fiti pregatiti pentru astfel de ghinioane si sa nu alergati la magazin in ultimul moment pentru a cumpara o furculita sau un cutit.

Ce ar trebui sa fie pe o masa din restaurant?

Tacamuri pe care ar trebui sa le asezati:

  • Furculita de cina
  • Lingura de supa
  • Furculita de desert
  • Lingura de desert

Pozitionare corecta:

Incepeti prin plasarea farfuriei. Un castron de supa poate fi plasat deasupra farfuriei.
In coltul din dreapta sus al tacamurilor ar trebui sa stea un pahar de apa si un pahar de vin.
Un servetel ar trebui sa stea in stanga farfuriei cu furculita de cina plasata deasupra.
Cutitul de cina trebuie asezat, cu lama spre interior, pe partea dreapta a farfuriei, urmat de lingura de supa.
In cele din urma, asezati lingura de furculita si desert orizontal pe masa peste farfurie in directii alternative.

0 Shares
You May Also Like