Cum alegi corect un brad de Craciun ?

Cum alegi corect un brad de Craciun ?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi corect un brad de Craciun ?Material si calitate

Materialul trebuie sa fie de inalta calitate, fara mirosuri. Puteti verifica rezistenta acelor ruland mana de la capatul unei ramuri la trunchi si tragand usor acele. La un brad de inalta calitate, ramura se indreapta, dar acele nu se prabusesc.

Brazii artificiali sunt potriviti pentru utilizarea pe termen lung in comparatie cu un brad natural care se deterioreza rapid.  Pentru clee mai bune rezultate, alege brazi artificiali de lux.

Culoare si umbra

Bradul de Craciun nu poate fi doar verde. Iubitorii exotici pot gasi frumusetea unui brad in nuante de galben, argintiu, albastru sau rosu. Umbra de verde in molid poate varia. Brazii verzi acoperiti cu ornamente de culoare alba de asemenea sunt printre cei mai preferati de oameni.

Suport -cadru

Este necesar sa alegeti cadrul pe care va fi plasat bradul. Daca aveti animale de companie sau copii mici, este mai bine sa alegeti un design metalic in forma de cruce. Este mai stabil decat plasticul.

Rezistenta la foc

Cei mai periculos este focul atunci cand ai un brad in casa.. Alege sa plasezi bradul departe de orice sursa de foc pentru a evita supraincalzirea acestuia, indiferent ca vorbim despre un brad natural sau artificial. Pune-l intr-un colt al camerei bine aerisit si departe de calorifer sau aragaz si verifica de fiecare daca instalatia de brad, sa nu aiba defectiuni pentru a nu produce un scurtcircuit.

Cand este cel mai bine sa cumparati un brad de Craciun?

Daca doriti sa cumparati un brad artificial de Craciun de buna calitate la un pret scazut, cumparati-l la 2 saptamani dupa Craciun. In acest moment, preturile scad brusc, iar vanzatorii tind sa scape mai repede de ei. Acelasi brad va costa de 2-3 ori mai scump daca il cumparati cu o saptamana inainte de Craciun.

Puteti cumpara un brad de Craciun si la mijlocul anului, dar trebuie sa-l cautati in magazine speciale sau sa-l comandati online. Pretul va fi media dintre pretul de dupa sarbatori si inainte de sarbatori.

 

Trebuie sa am grija de un brad artificial de Craciun?

Pentru ca frumusetea bradului sa va serveasca timp de multi ani, este necesar sa aveti grija de el. Este necesar sa se:

  1. Curata bradul de Craciun inainte de sarbatori. Daca conform instructiunilor este permisa spalarea bradului de Craciun cu apa, curatati praful de pe el cu un dus. Majoritatea brazilor de Craciun nu pot fi spalati cu apa, deoarece firul, care sustine ramurile, rugineste. Pentru a curata bradul de Craciun, indreptati usor fiecare crenguta si aspirati de sus in jos la un nivel mediu de putere cu o duza medie. Apoi stergeti fiecare crenguta cu o carpa umeda. Puteti adauga niste detergent de vase sau sampon in apa. Nu puteti spala brazii albi.
  2. Depozitati brazii artificiali de Craciun acasa, la temperatura camerei, intr-un loc uscat.
  3. Evitati lumina directa a soarelui pe ramuri.

Modalitati de a impacheta bradul de Craciun

Pentru a preveni deteriorarea formei a bradului timp de un an de depozitare, acesta trebuie sa fie ambalat corespunzator dupa utilizare intr-o cutie speciala ce ii asigura pastrarea formei initiale.

0 Shares
You May Also Like