De ce sa cumperi un turbo nou?

De ce sa cumperi un turbo nou?

0 Shares
0
0
0

De ce sa cumperi un turbo nou?Daca doresti sa inlocuiesti turbosuflanta, ai doua optiuni posibile. Poti cumpara turbosuflante noi sau puteti lua un turbo folosit. Daca a doua optiune iti permite sa te bucuri de unele avantaje, prima este totusi benefica.

Trebuie doar sa stii cum sa-ti alegi turbocompresorul si de unde sa cumperi un model bun. In acest articol, descopera tehnicile de alegere a turbo-ului potrivit, metodele de inlocuire a unui model care este defect si sfaturile pentru a recunoaste momentul potrivit pentru a face schimbarea.

Cumpararea unui turbo nou iti permite sa achizitionezi un accesoriu de calitate. Intr-adevar, noile turbocompresoare indeplinesc cerinte specifice. Astfel, pot spori performanta masinilor, reducand in acelasi timp emisiile poluante. Iar consumul de combustibil este redus.

Acestea fiind spuse, cumpararea unui turbo nou nu este intotdeauna usoara, avand in vedere varietatea de optiuni de pe piata. De unde sa-ti cumperi accesoriul? Cum sa-l instalezi in vehiculul tau? In restul articolului, vom raspunde la aceste intrebari.

Avantajele achizitionarii unui turbo nou

Cumpararea unei turbosuflante noi creste performanta generala a automobilului tau. Datorita acestei piese, motorul isi dezvolta puterea. De asemenea, in functie de stilul tau de condus, viteza masinii creste. Pentru a intelege pe deplin acest avantaj al turbo, este esential sa intelegi mai bine cum functioneaza.

Turbo este o piesa mecanica atasata la motor. Instalat sub capota si pe sistemul de evacuare, sarcina sa principala este cresterea cantitatii de aer pe care o primesc cilindrii. Gazele de esapament emise de motor isi activeaza turbina.

Odata ce turbina este activata, rotatia turbocompresorului poate depasi marcajul de 150.000 rpm. Cumpararea unui turbo nou creeaza presiune in sistemul de admisie. Acest lucru are ca rezultat o cantitate mare de aer care promoveaza o ardere mai buna.

In cele din urma, datorita fenomenului de ardere care are loc sub capota masinii, aceasta poate castiga in putere. In acelasi timp, emisiile de CO2 sunt reduse considerabil. Asa ca cumpararea unui nou turbo este o modalitate de a pastra natura.

Aceasta achizitie este, de asemenea, benefica, deoarece iti poti reduce consumul de combustibil. In timp ce turbo-urile contrafacute consuma aproximativ 110%, turbo-urile noi de la producatorii de automobile raman in standardul de 100%.

Achizitionand un turbocompresor nou, nu economisesti doar bani din bugetul tau de combustibil. Te descurci si cu inlocuirea piesei. Deoarece sunt fabricate conform cerintelor precise, turbo-urile noi au o durata de viata de 4 ori mai mare decat cea a turbo-urilor contrafacute.

Evident, achizitionarea unui turbo nou ofera posibilitatea de a beneficia de multe avantaje. Dar pentru asta, mai trebuie sa-ti cumperi piesa in locul potrivit.

De unde sa cumperi un turbocompresor nou?

Pentru a cumpara un turbo nou, pot fi exploatate multe solutii posibile. Daca automobilul tau este recent, se recomanda sa iti contactezi dealerul. Avantajul acestui lucru este ca vei obtine o piesa complet noua si originala.

In plus, vei beneficia de garantia producatorului care se poate extinde pe 2 ani. Aceasta solutie este cea mai practica si cea mai eficienta. Cu toate acestea, este scump, deoarece piesa va fi scumpa.

0 Shares
You May Also Like