Ce este o bariera automata?

Ce este o bariera automata?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand discutam despre bariere automate, trebuie specificat faptul ca un sistem de bariere este format din corpul barierei si din bratul acesteia care poate sa fie de diferite dimensiuni, dar mai cuprinde si o telecomanda prin care sistemul primeste comenzile.

O bariera automata este acea bara mobila care are rolul de o interzice temporar accesul intr-un anumit spatiu. De regula, aceste parcari sunt utilizate in parcarile private, publice sau in parcarile industriale.

Sistemele de bariere acces complete ies usor in evidenta datorita faptului ca sunt foarte fiabile, iar aceasta fiabilitate a lor se imbina perfect cu tehnologia de ultima generatie, utilizata la construirea sistemului.

Aceste sisteme de bariere automate, pot sa fie simple, sau pot sa fie dotate cu tot felul de accesorii suplimentare, cum ar fi fotocelulele, centrala de comanda, receptoarele radio, telecomenzile, selectoare, suporti sau lampi.

In functie de necesitati, se pot gasi mai multe tipuri si modele de bariere automate, iar bratul acestora va fi diferit de la caz la caz in cee ace priveste dimensiunea.

Se pot gasi bariere automate care au un brat cu o lungime minina de 3 m, iar bratele care pot sa fie cele mai mari, au dimensiuni mai mari de 9 m.

De regula, sistemele bariere 3 m, se utilizeaza pentru a permite sau pentru a interzice accesul in parcarile publice. Acest tip de sisteme de bariere dispune de o rezistenta in timp foarte mare, si nu are nevoie de nici un fel de substanta pentru intretinere.

Pentru parcarea unei firme de exemplu, indiferent de domeniul de activitate al acesteia, in cazul in care se doreste ca accesul sa nu fie permis tuturor, se va putea utiliza un sistem de bariere automate 5m.

In primul rand trebuie precizat faptul ca o astfel de bariera le va oferi protectie antreprenorilor, astfel ca nu va avea oricine acces in parcarea firmei, iar plus de asta, un asemenea sistem de bariera automata ofera confort, pentru ca bariera se va ridica doar prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda.

Aceste bariere pentru parcarea auto sunt compuse din componente de cea mai buna calitate, si sunt confectionate cu cea mai buna aparatura, iar astfel pe langa calitatea barierei, aceasta va avea si o buna rezistenta in timp.

Este foarte important de amintit faptul ca aceste sisteme  de bariere automate de 5m, functioneaza fara intrerupere, chiar si in situatia in care este o pana de curent electric in zona.

Pentru a interzice accesul persoanelor neautorizate in parcarile industrial, se pot utiliza barierele automate de 8m. Acest tip de bariere este foarte bine gandit, este realizat din materiale de cea mai buna calitate, dupa o tehnologie de cea mai noua generatie, astfel incat sa aiba o foarte mare rezistenta in timp.

Tot pentru a permite accesul persoanelor autorizate, sau pentru a impiedica persoanele neautorizate sa patrunda intr-o parcare industrial, se pot utiliza barierele automate care au un brat mai mare de 9m.

O astfel de bariera poate sa fie actionata simplu si usor de la un buton al telecomenzii, si poate sa functioneze chiar si atunci cand este o pana de curent electric.

0 Shares
You May Also Like