Ce este Samsung Galaxy S5?

0 Shares
0
0
0

Ce este Samsung Galaxy S5?Samsung Galaxy S5 reprezinta cel mai asteptat telefon cu sistem Android al anului. Galaxy S5 are rivali, insa niciun alt dispozitiv Android nu a reusit sa starneasca atat entuziasm precum acesta.

Noul Samsung Galaxy S5 ofera o multime de imbunatatiri fata de predecesorul sau Galaxy S4, incluzand aici un display cu mult imbunatatit, un software reproiectat si o camera foto-video ceva mai buna.

Cu toate acestea, exista si cateva parti care nu sunt tocmai perfecte. Nu ne vom indragosti foarte repede de design, noul senzor pentru ritmul cardiac este inutil pentru majoritatea dintre noi iar scannerul de amprente este si el destul de problematic.

Vreti sa cunoasteti mai multe despre specifiicatiile de baza? Iata cateva informatii: noul Galaxy S5 are un display de 5.1 inci Super AMOLED cu o rezolutie standard de 1080p, cu 0.1 inci mai mare decat modelul lansat anul trecut. De asemenea, acesta este prevazut cu un processor quad-core Sanpdragon 801 de 2.5 GHz si are o camera de 16 megapixeli prevazuta la randul ei cu noul senzor produs de cei de la Samsung.

Toate aceste lucruri pot suna ca mici imbunatatiri pentru unii dintre noi, insa aceste mici trepte pe care Galaxy S5 le urca pot fi vazute si la rivalii de la Sony  si HTC. Suntem de parere ca smarphone-ul Galaxy S5 reprezinta o alternativa foarte buna pentru aceste telefoane, atata vreme cat putem trai cu slabiciunile interfatei Samsung TouchWiz care este mai putin stilizata.

Daca tot am adus in discutie rivalii lui Samsung Galaxy S5, haideti sa facem in continuare o comparatie intre acest smartphone si alternativele HTC One M8 si Sony Xperia Z2.

HTC One M8 arata si se comporta mult mai bine decat Galaxy S5. Cu un corp metallic si un design atractiv, nu exista niciun fel de concurs in aceasta privinta. Unele parti ale interfetei telefonului arata si se comporta de asemenea mai bine. Nu toate partile interfetei TouchWiz de la Samsung Galaxy S5 sunt perfect proiectate.

Unde Galaxy S5 castiga teren este in alte elemente de baza ale telefonului, si anume, display si camera. Diplay-ul OLED este mai bun din aproape toate punctele de vedere datorita reglajului fin pe care Samsung l-a pus in spatele acestuia. Display-ul lui HTC One M8 nu este nici el rau, insa Galaxy S5 are intr-adevar cel mai bun display din clasa sa.

De asemenea, consideram ca si camera S5-ului este mai buna. Aceasta este mult mai de incredere si realizeaza fotografii mult mai detaliate. Acestea fiind spuse, in timp ce ambele telefoane au efect de estompare pentru portrete si alte asemenea, din acest punct de vedere, camera lui HTC One M8 se comporta ceva mai bine.

Pe de cealalta parte, Xperia Z2 este putin mai elegant decat Galaxy S5. Designul de sticla pe metal atrage atentia mai putin fata de predecesorul sau si fata de S5. Telefonul Xperia Z2 ofera, de asemenea, o baterie mai mare si o impermeabilizare ceva mai buna.

Acesta este certificat ca rezista la jeturi de apa si chiar la scufundarea in apa mai bine decat S5.

Pentru mai multe detalii legate de noul Samsung Galaxy S5, dar si despre alte telefoane din gama Samsung accesati http://www.dwyn.ro/comunicatii-telefoane_gsm-12-0-0.html .

0 Shares
You May Also Like