people, housework and technology concept – happy woman with tablet pc computer and robot vacuum cleaner drinking tea at home

Ce este si ce nu ar trebui sa fie dezvoltarea personala

0 Shares
0
0
0

In cazul in care te gandesti ca a lucra ca model videochat nu face parte din dezvoltarea persoanala te inseli si iti vom explica in cele ce urmeaza tot ceea ce trebuie sa faci. Acest articol iti prezinta tot ce inseamna cu adevarat dezvoltarea persoanala. Suntem precisi cu privire la tot ce inseamna de fapt dezvoltarea pe plan personal si pe plan profesional.

In general notiunea de dezvoltare persoanala este asociata cu un numar mare de concepte specifice cum ar fi dezvoltarea din punct de vedere tehnic, cursurile pentru dezvoltarea personala, articolele pentru dezvoltare personala si cartile de dezvoltare profesionala si personala.

Acesta este de fapt un motiv pentru care trebuie sa privesti in profunzime toate aspectele pentru a detemrina care sunt capcanele pe care va trebui sa le eviti.

In momentul in care gasesti anunturi pentru joburi chiar si atunci cand este vorba despre angajarea in videochat trebuie sa analizam exact ce ar presupune jobul acesta pentru care aplici si daca suntem multumiti din punct de vedere material dar si din punct de vedere spiritual pentru a nu da foarte multa importanta prejudecatilor.

Dezvoltarea persoanala reprezinta o expresie foarte frumoasa si aceasta idee tinde sa devina foarte periculoasa.

Este un lucru foarte bun sa citesti si sa participi la cursui ceea ce indeamna sa faci asta. Cu toate astea dezvoltarea persoanala presupune mai mult si tot ceea ce se vede in jur este ingrijorator mai ales atunci cand se pune semnul de egalitate intre un curs si dezvoltarea efectiva.

Cu toate astea atunci cand citesti si participi la cursuri sau cand lecturezi bloguri de dezvoltare persoana vei vedea ca este posibil sa nu se intample mai nimic si vei ajunge sa fii frustrat.

Nu vom intra in detalii despre cum ar trebui definita de fapt dezvoltarea persoanala ci despre ceea ce acest concept nu este pentru ca intalnim tot mai des confuzii. Nu e vorba ca sunt multe confuzii la nivel de concept ci ca ne confundam din ce in ce mai des cu idei care semnifica in general regresie si nu dezvoltare.

Am intalnit destul de multi oameni care inteleg citit prin dezvoltare persoanala. Nu sustinem faptul ca cititul nu este bun pentru ca acesta are si el rolul sau. O problema intervine in momentul in care tot ce citim pare ca nu se aplica si in momentul in care cartile pe care le citesti sunt percepute drept rutina.

Este ca si cand ai lua pastile pentru a dormi si cand te trezesti dimineata spunand ca ai avut un somn bun insa doar ai pacalit creierul mascand o reala problema. Tot asa se intampla si cu cititul. Nu este recomandat sa cazi in capcana in care sa crezi ca acestea au potentialul de a rezolva totul.

Ar fi prea frumos sa poti citi la nesfarsit si problemele sa se rezolve singure in jurul tau. Mai exista si cazurile in care sunt persoane care citesc si rezultatul este ca vor incepe sa analizeze oamenii din jurul lor uitand sa ofere ajutor si sa empatizeze.

0 Shares
You May Also Like