Cum se alege o rochie de domnisoara de onoare?

0 Shares
0
0
0

Pentru orice domnisoara, invitatia de a fi domnisoara de onoare la nunta unei prietene nu poate sa insemne altceva decat un motiv de bucurie.

A fi domnisoara de onoare pe langa faptul ca este un motiv de bucurie, inseamna si un mod prin care mireasa isi exprima recunostinta pentru o prietenie puternica.

A fi domnisoara de onoare insa, inseamna ca trebuie petrecut foarte mult timp alaturi de mireasa, si inseamna ca domnisoara de onoare trebuie sa o ajute cu tot ceea ce are nevoie mireasa.

Tocmai de aceea, domnisoarele care primesc invitatia de a fi domnisoare de onoare la nunta unei prietene, trebuie sa stie ca dupa mireasa si nasa, toate privirile vor fi indreptate si asupra lor.

Aceasta este si motivul pentru care ele trebuie sa isi aleaga cele mai frumoase rochii domnisoare de onoare, insa alegerea unei asemenea rochii nu este deloc o misiune foarte simpla.

De cele mai multe ori, mireasa fiind cea care isi alege domnisoara sau domnisoarele de onoare, este cea care are un cuvant greu de spus in ceea ce priveste alegerea rochiei sau a rochiilor de mireasa.

De multe ori ea vine cu propuneri privind modelele de rochie de mireasa, si privind culoarea acesteia, insa atunci cand exista mai multe domnisoare de onoare sunt sanse mari ca una sau chiar mai multe dintre acestea sa nu fie tocmai multumite cu cerintele miresei.

Exista insa si mirese care le spun domnisoarelor de onoare ca si-ar dori ca acestea sa poarte rochia intr-o anumita culoare, si sa le lase apoi pe fete sa aleaga ceea ce li se potriveste.

Cu siguranta insa, o rochie de domnisoara de onoare nu trebuie sa fie una foarte eleganta, ci mai degraba unei domnisoare de onoare ii este potrivita o rochie de zi, daca evenimentul are loc pe timpul zilei.

Fetele care urmeaza sa fie domnisoare de onoare isi pot indrepta atentia si spre o rochie de ocazie, pentru ca purtand o asemenea piesa vestimentara se vor simti foarte bine in pielea lor.

Trebuie insa ca fetele care isi aleg o rochie de domnisoara de onoare, sa aleaga rochia in asa fel incat sa isi scoata in evidenta toate punctele forte ale corpului. Orice domnisoara are calitati fizice, asa ca trebuie sa puna accent pe acest lucru.

Rochia de domnisoara de onoare trebuie aleasa cu o foarte mare atentie, pentru ca dupa cum am mai spus si in introducerea articolului, dupa mireasa si dupa nasa, toate privirile vor fi indreptate spre domnisoarele de onoare.

Cel mai indicat insa, ar fi ca o mireasa sa opteze pentru o singura domnisoara de onoare, si cred ca nimeni nu s-ar supara ca aceasta sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena a sa, care i-a fost alaturi in toate momentele.

In acest caz, nu s-ar mai crea nici prea multe discutii privind alegerea rochiei pentru domnisoara de onoare, si cred ca mireasa si domnisoara de onoare ar cadea repede deacord in privinta rochiei.

0 Shares
You May Also Like