Ce rol are o aplicatie Woster Booster pentru Android?

Ce rol are o aplicatie Woster Booster pentru Android?

0 Shares
0
0
0

Ce rol are o aplicatie Woster Booster pentru Android?
Obtinerea unui semnal Wifi rau poate fi o experienta cu adevarat enervanta, mai ales daca urmariti emisiunea sau filmul dvs. preferat de pe un telefon Huawei sau de pe orice alt smartphone Amdroid.

Desi poate avea sens sa ramaneti mai aproape de routerul Wifi pentru un semnal mai bun, acest lucru nu este posibil in toate scenariile, mai ales daca partajati Wifi cu mai multi utilizatori.

Cu toate acestea, exista solutii precum aplicatiile de rapel Wifi care va pot creste mult sansele de a vedea viteze Wifi mai bune. Desi nu este o garantie ca aceste aplicatii vor fi reteta succesului in cazul dvs., cu siguranta merita incercate. Iata cateva dintre cele mai bune aplicatii de Woster Booster WiFi pentru Android, pe care merita sa le incercati.

  1. SuperWifi

Pe langa incercarea de a gasi cele mai bune viteze Wifi pentru un telefon Huawei sau orice alt smartphone Android, SuperWifi are si capacitatea de a scana reteaua pentru a afla cine mai este conectat la aceeasi retea. Acest lucru va poate ajuta sa intelegeti daca reteaua existenta este aglomerata, si daca trebuie sa treceti la o alta conexiune Wi-Fi, daca este disponibila.

Veti obtine de asemenea, detalii despre producatorul routerului, precum si numarul de dispozitive conectate la o anumita retea. Aceasta aplicatie are o caracteristica proprie de testare a vitezei, permitandu-va sa intelegeti cat de exacta este viteza dvs.

SuperWifi este o aplicatie care se obtine printr-o descarcare gratuita pentru utilizatorii de Android. Vine cu reclame si nu exista cumparaturi in aplicatie. Aceasta aplicatie va functiona cu smartphone-uri si tablete care ruleaza Android 4.1 sau mai nou.

  1. WiFi Doctor Free

Aceasta aplicatie, asa cum sugereaza pe buna dreptate numele, este foarte recomandata pentru mentinerea sanatatii conexiunii Wifi. La fel ca aplicatia despre care am vorbit mai sus, WiFi Doctor va permite sa va controlati pagina de administrator a routerului, care poate fi folosita pentru a schimba parolele sau tipul de autentificare al retelei dvs. Puteti alege de asemenea, sa testati fezabilitatea si viteza retelei dvs. cu o caracteristica la indemana din aplicatie.

Utilizatorii pot obtine o vizualizare detaliata a dispozitivelor conectate la reteaua personala. Acest lucru va poate ajuta sa determinati cine utilizeaza cea mai mare parte a latimii dvs. de banda, ajutandu-va astfel sa faceti ajustarile necesare retelei dvs.

Aplicatia este dotata cu o functie Super Boost, care impiedica reluarea automata a aplicatiilor in fundal. Aceste aplicatii au de asemenea, tendinta de a intra in datele dvs. in fundal, facand din aceasta o caracteristica destul de utila in general.

Desi cele mai multe caracteristici ale aplicatiei sunt gratuite de utilizat, WiFi Doctor vine cu reclame si achizitii in aplicatie, acestea din urma permitandu-va sa cumparati functii suplimentare, pentru a elimina reclamele. Va recomandam insa sa incercati versiunea gratuita inainte de a lua decizia. Aceasta aplicatie va functiona pentru orice tableta si orice telefon Huawei, Samsung sau al altui brand, care ruleaza Android 4.1 sau mai nou.

  1. Booster Stabilizer Booster

Desi aceasta aplicatie poate sa nu va ofere cea mai buna interfata de utilizator, isi face treaba perfect. Mai mult, aceasta aplicatie va poate ajuta de asemenea, sa pastrati o conexiune de date celulara stabila cand sunteti in aer liber. Dezvoltatorul mentioneaza ca poate functiona pe retele precum 2G GPRS, EDGE, HSPA 3G, precum si 4G LTE, fara a mentiona inca 5G.

Folosind functii precum forta de conectare, aplicatia se asigura ca internetul nu este niciodata oprit pe telefonul dvs. indiferent de reteaua in care va aflati.

Aceasta aplicatie se concentreaza mai mult pe retelele de date celulare, mai degraba decat pe Wifi, desi merita mentionat faptul ca aplicatia poate imbunatati in mod semnificativ gama Wifi.

Cea mai buna parte a acestei aplicatii, este ca este complet gratuit sa o descarcati, desi va veti confrunta cu reclame. Dezvoltatorul mentioneaza ca aceasta aplicatie va functiona pe dispozitivele care ruleaza Android 4.0 sau o versiune ulterioara, indiferent ca folositi un smartphone Samsung, o tableta sau un telefon Huawei.

0 Shares
You May Also Like