Ce probleme poate intampina Xiaomi Mi Mix 2?

Ce probleme poate intampina Xiaomi Mi Mix 2?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme poate intampina Xiaomi Mi Mix 2?
Majoritatea persoanelor care se gandesc sa isi inlocuiasa telefonul mobil inteligent, cauta cele mai atractive oferte ale producatorilor de pe piata. Exista atat de multe companii care produc telefoane, si atat de multe modele, incat este greu de facut alegerea potrivita. Cu toate acestea, multe persoane isi indreapta atentia spre diferite modele de telefoane Xiaomi, printre care Mi Mix 2.

De ce Xiaomi? Pentru ca acest producator scoate pe piata telefoane cu specificatii tehnice similare celor de la Huawei sau Samsung, dar le vand la preturi mult mai mici. Nu putine sunt cazurile in care telefoanele Huawei sau Samsung sunt de doua ori mai scumpe decat telefoanele Xiaomi.

Acest lucru se datoreaza faptului ca Xiaomi vinde doar online, nu desfasoara campanii de promovare si reclame platite. Astfel, isi permite sa vanda telefoane precum Mi Mix 2 la cele mai bune preturi.

In majoritatea cazurilor, utilizatorii care au ales telefoanele acestei companii, s-au felicitat pentru alegerea facuta. Au existat si situatii in care insa, utilizatorii s-au confruntat cu probleme, iar in continuare puteti vedea cateva exemple de probleme comune ale telefoanelor Xiaomi Mi Mix 2.

Ecran tactil Problema / Ecran fara raspuns

Problema cu ecranul tactil sau ecranul care nu raspunde este o problema comuna in multe dispozitive Android si poate fi foarte dureroasa. Este una dintre cele mai frustrante probleme, deoarece nu veti putea folosi ecranul.

Pentru a remedia problema, va trebui sa resetati fortat dispozitivul. Opriti dispozitivul mai intai tinand apasat butonul de pornire pana cand se opreste. Tineti butoanele de pornire si de crestere a volumului si butoanele de alimentare timp de cateva secunde, eliberati-le cand apare logo-ul Mi. Va aparea meniul principal Mi-Recovery, selectati „Stergeti datele” si selectati „Da” pentru confirmare. Acest lucru ar trebui sa rezolve problema.

Problema supraincalzirii

In mod normal, temperatura telefonului creste atunci cand este suprasolicitat, dar cand devine prea mare, poate cauza unele probleme. Mi Mix 2 nu este proiectat pentru a se supraincalzi, dar este o problema comuna cu care se confrunta multi utilizatori. Se intampla atunci cand procesorul este sub sarcina suplimentara.

Cand dispozitivul dvs. se supraincalzeste, poate doriti sa il opriti imediat si sa il lasati sa se odihneasca o perioada. Aceasta este o masura temporara. Problema ar putea fi din cauza sistemului de operare.

Asigurati-va ca actualizati dispozitivul la noua versiune de fiecare data cand este posibil. Exista unele aplicatii terte care pot cauza problema, gasirea acestora si scaparea lor va fi de ajutor.

Probleme ale camerelor foto

Nu putini sunt cei care se confrunta cu probleme ale camerelor foto in cazul dispozitivelor Xiaomi Mi Mix 2.  Cele mai frecvente plangeri sunt pentru camera frontala, mai ales atunci cand utilizatorii efectueaza apeluri video. Din toate indicatiile, problema este software, astfel ca trebuie sa fiti atenti la actualizarile producatorului pentru a rezolva aceasta problema.

Aplicatiile care nu raspund / Aplicatiile continua sa se prabuseasca

Aceasta este o alta problema printre multe dispozitive Android. Cand unele aplicatii nu raspund in Mi Mix 2 sau se prabusesc, trebuie sa stergeti memoria cache pentru. Puteti forta intotdeauna oprirea lor si lansarea lor din nou. Daca problema persista, puteti sterge aplicatiile si apoi puteti instala cele mai recente versiuni ale aplicatiilor.

Cardul SD nu functioneaza

Cand cardul SD nu functioneaza in dispozitivul dvs., exista o serie de motive posibile, inclusiv virusi. In unele cazuri, formatarea cardurilor remediaza problema.

Daca nici dupa formatare problema nu este remediata, folositi un cititor de carduri pentru a conecta cardul la un computer pentru a vedea daca este recunoscut. Daca este recunoscut pe computer si functioneaza corect, este posibil ca slotul pentru card SD sa fie defect si sa fie nevoie de reparatii.

0 Shares
You May Also Like