Cele mai bune aplicatii de fonturi pentru Android

Cele mai bune aplicatii de fonturi pentru Android

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii de fonturi pentru AndroidCui nu-i place un telefon atractiv? Adevarul este ca smartphone-urile sunt acum mai performante si mai aspectuoase ca niciodata. Desi majoritatea telefoanelor mobile vin cu mai multe fonturi decente, uneori acestea nu sunt suficiente.

Vestea buna este ca exista libertate de personalizare, indiferent ca folositi cele mai noi telefoane mobile Huawei, sau detineti alte telefoane Android.

Daca aveti un telefon Android pe care doriti sa il personalizati, aveti posibilitatea de a descarca diferite aplicatii fantastice de fonturi din Google Play. Aceste aplicatii vin cu sute de fonturi frumoase, care le pot oferi telefoanelor un aspect nou. Iata cateva astfel de aplicatii.

  1. Phonto

In cazul in care cautati mai multe optiuni de fonturi pentru imaginile dvs., ar trebui sa luati in considerare instalarea Phonto. Aplicatia gratuita de fonturi ofera cel putin 200 de fonturi uimitoare si este usor de utilizat.

Phonto se poate descarca si intr-o optiune platita fara anunturi, care va permite sa adaugati efecte umbre si sa instalati fonturi de la terti. In plus, aplicatia are mai multe fundaluri colorate si puteti edita si roti textele cu ea corect.

In ceea ce priveste avantajele, mentionam numarul impresionant de fonturi si usurinta de utilizare; in timp ce singurul dezavantaj ar fi reclamele.

  1. Stylish Fonts

Aceasta aplicatie tipografica uimitoare va permite sa creati cel mai elegant text folosind telefonul mobil Android. Aplicatia vine cu sute de fonturi unice si frumoase si toate sunt gratuite. Cu o astfel de aplicatie, orice telefon Android obisnuit va aparea elegant.

Stylish Fonts functioneaza bine pe dispozitivele Samsung, pe cele mai noi telefoane mobile Huawei, Lenovo si HTC. In timp ce ultimele trei modele necesita inradacinare pentru a utiliza aplicatia, nu exista astfel de restrictii pentru Samsung. Unele dintre caracteristicile sale unice include previzualizarea instantanee a fonturilor, o interfata prietenoasa cu utilizatorul si designul usor.

  1. PixelLab

PixelLab este o alta aplicatie tipografica gratuita pe care o puteti descarca si folosi pentru a insera text superb pe imagini. Este o alegere excelenta atunci cand cautati sa creati reclame si elemente grafice folosind dispozitivul dvs. Android.

Puteti utiliza de asemenea aceasta aplicatie, pentru a crea ghilimele. PixelLab va permite sa importati si exportati fonturi si dispune de tone de fundaluri colorate. Exista mai mult de 100 de fonturi si numeroase autocolante.

  1. Romance Font

In prezent, aplicatia tipografica se bucura de peste 10 milioane de descarcari. Aplicatia este o alegere populara pentru utilizatorii romantici de Android. Nu este necesara permisiunea de rooting, ceea ce inseamna ca o puteti instala fara probleme. Aplicatia se bucura de peste 50 de fonturi frumoase si romantice-expresive.

  1. Font Studio

In cazul in care doriti sa inserati un text superb pe fotografiile pe care le faceti folosind smartphone-ul dvs. Android, Font Studio este o optiune ideala. Aplicatia gratuita este simplu de utilizat si ofera cel putin 200 de fonturi uimitoare si fundaluri numeroase.

Partea interesanta este ca puteti partaja fotografiile editate pe social media. Daca sunteti in cautarea unei aplicatii pentru crearea invitatiilor de nunta sau ziua de nastere, Font Studio este o alegere excelenta. Va permite sa rotiti, sa mariti si sa micsorati textele si vine cu mai multe autocolante.

  1. iFont

iFont este o alta aplicatie de font gratuita foarte descarcata, care promite mai multe caracteristici interesante. Nu aveti nevoie de permisiunea de rooting daca aveti un dispozitiv Samsung. Aplicatia este usor de utilizat si vine cu o selectie larga de stiluri de fonturi.

Va permite sa schimbati culoarea fontului in mod convenabil si puteti chiar sa faceti o copie de siguranta a formei originale. Aplicatia accepta  limba japoneza, coreeana, spaniola, franceza si alte stiluri de font celebre.

Concluzie

Telefonul dvs. Android poate face mai mult decat va puteti imagina. Asadar, accesati Google Play pentru a descarca aplicatia de fonturi care vi se pare potrivita, daca doriti sa ii oferiti telefonului un farmec aparte.

0 Shares
You May Also Like