Ce scule de mana trebuie sa ai neaparat acasa?

Ce scule de mana trebuie sa ai neaparat acasa?

0 Shares
0
0
0

Ce scule de mana trebuie sa ai neaparat acasa?Cu siguranta, indiferent de faptul ca locuiesti in mediul urban sau in mediul rural, ca locuiesti la casa sau ca locuiesti la bloc, ai nevoie de anumite scule de mana pe care le poti gasi pe www.zyg.ro, si pe care trebuie sa ti le cumperi pentru acasa.

Ei bine, mai intai de toate amintim aici surubelnita, care cu siguranta nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Atunci cand discutam despre surubelnite trebuie amintit faptul ca acestea se pot folosi pentru a strange sau pentru a destrange anumite suruburi.

In ceea ce priveste surubelnitele, acestea pot fi surubelnite drepte sau surubelnite cu capul steluta, asa ca ar trebui sa ai acasa cate una din fiecare.

In cazul in care ai de gand sa iti usurezi foarte mult munca, atunci poti sa iti indrepti atentia si spre o surubelnita electrica sau spre o bormasina, insa aceasta va costa mai mult decat o surubelnita simpla, indiferent ca discutam despre una dreapta sau una cu capul steluta.

Un patent si un cleste sunt alte doua scule pe care cu siguranta trebuie sa le ai acasa, pentru ca nu se stie niciodata cand iti pot fi utile. Clestele poate sa iti fie util pentru a taia, pentru a smulge sau pentru a indoi diferite materiale.

Poti sa iti cumperi un cleste si pentru dezizolarea cablurilor, asa ca privind clestii, poti sa iti cumperi mai multe modele, insa nu trebuie sa uiti sa iti cumperi si un patent. Acesta din urma poate fi folosit pentru diferite lucrari precum cele de strangere, insurubare, presare, sustinere, taiere, etc.

Aceste doua unelte de mana pot sa fie folosite chiar si in locul unei chei sau pentru a tine contra. Trebuie insa amintit obligatoriu aici ca pentru a efectua lucrari la instalatia electrica, este nevoie de un patent izolat, pentru ca in caz contrar exista sanse foarte mari de electrocutare.

Ciocanul este o alta unealta de mana pe care trebuie sa o ai neaparat acasa. Poti sa gasesti diferite tipuri de ciocane, de diferite forme si de diferite marimi, care pot sa fie folosite in diferite activitati si pentru diferite suprafete.

Tot atunci cand iti aprovizionezi casa cu unelte si scule de mana, trebuie cu siguranta sa iti cumperi si o ruleta cel putin de 3 m, pentru a putea masura anumite suprafete. Cu siguranta daca vrei sa iti cumperi un pat, sau o masa, trebuie sa ai o ruleta la dispozitie pentru a efectua anumite masuratori.

Deasemenea, trebuie sa mai ai acasa si unul sau mai multe instrumente de taiat, iar aici putem sa amintim de exemplu cutterul, insa poti sa folosesti si ferastraul de mana, sau un bonfaier.

Asadar, indiferent de faptul ca locuiesti la casa sau la bloc, ca locuiesti in mediul urban sau in mediul rural, acestea sunt cateva dintre cele mai importante scule de mana pe care trebuie sa le ai acasa, pentru ca nu se stie niciodata cand se poate intampla sa ai nevoie de ele. Plus de asta, toate aceste scule de mana au preturi mici, asa ca trebuie sa le cumperi cat mai repede.

0 Shares
You May Also Like