Ce specificatii au generatoarele de curent electric?

0 Shares
0
0
0

Ce specificatii au generatoarele de curent electric?Macar o data in viata ne-am confruntat cu neplacerile cauzate de penele de curent, care de cele mai multe ori au loc in cele mai neplacute momente.

Astfel, pentru a evita intreruperea energiei electrice si a nu mai depinde foarte mult de furnizorii de energie electrica, se pot utiliza niste generatoare de curent de electric. Acestea ne ajuta atat daca dorim o sursa de energie electrica in situatiile de urgenta, cat si pentru utilizare continua, insa este important sa acordam atentie achizitionarii unui generator electric care sa raspunda cerintelor noastre.

Pentru a vedea cateva oferte de generatoare de curent electric se poate vizita site-ul http://www.epinvest.ro/generatoare-de-curent/, unde veti putea observa astfel de produse marca Honda. Daca nu sunteti familiarizat cu astfel de produse, este bine sa va informati inainte cu privire la care sunt in general specificatiile tehnice ale unui generator.

Tipul de motor de care dispun aceste generatoare de curent electric este important, iar daca doriti sa va bucurati de un produs care sa functioneze silentios si sa aiba o durata indelungata de viata, atunci este indicat sa optati pentru motoarele in patru timpi.

O alta specificatie tehnica pe care o puteti intalni consta in racirea cu aer sau lichid, iar cele care dispun de motoare racite cu aer necesita o mare cantitate de aer, astfel incat au nevoie de o foarte buna aerisire, dar produc si foarte mult zgomot.

In schimb, cele care functioneaza cu racire cu lichid sunt mult mai silentioase si asigura un control mult mai bun al temperaturii, cat si o viata mai lunga a motorului. Astfel, puteti alege exact tipul de motor care va avantajeaza mai mult. Cat despre marca motorului, exista persoane care opteaza pentru marci mai putin cunoscute, insa nu este o buna alegere, deoarece atunci cand intalniti o defectiune la anumite piese ale motorului, va fi extrem de dificil sa gasiti piesele necesare pentru inlocuirea celor defecte.

Alte specificatii tehnice de care trebuie sa dispuna aceste generatoare electrice de curent constau in caracteristicile unui sistem electric, care trebuie sa dispunsa de un demaror de calitate si baterie, iar cele mai mari trebuie sa detina si un incarcator pentru baterie si in regulator eficient de tensiune. In schimb, generatoarele diesel de mari dimensiuni trebuie sa fie dotate cu un sistem de preincalzire pe circuitul de racire.

De asemenea, la toate generatoarele trebuie sa intalnititi un sistem de oprire de siguranta, care sa asigure protectie atunci cand scade presiunea uleiului, este supratensiue, supraturatie sau creste temperatura apei, cat si temperatura de functionare. In plus, este extrem de util daca generatoarele dispun de rulmenti lubrifiati pentru totdeauna, pentru a nu mai fi necesara lubrifierea ulterioara.

Toate aceste specificatii tehnice sunt importante atunci cand doriti sa cumparati generatoare de curent electric pentru a face alegerea corecta si a cumpara un generator eficient. Astfel, veti evita neplacerile cauzate de achizitionarea unui model ineficient, care va poate crea mereu probleme. In plus, se poate dovedi mult mai costisitor un astfel de generator, din cauza numeroaselor reparatii de care poate sa aiba nevoie.

0 Shares
You May Also Like