Ce trebuie sa stii despre sportul numit airsoft?

Ce trebuie sa stii despre sportul numit airsoft?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stii despre sportul numit airsoft?Airsoft este un sport relativ nou, format din doua sau mai multe echipe, unde fiecare echipa are anumite functii intr-un joc. Spre deosebire de paintball, cu Airsoft accentul se pune in primul rand pe realism.

Arme airsoft sunt, de asemenea, numite replici, deoarece sunt identice ca aspect si folosite cu armele reale.

Echipamentul jucatorilor Airsoft nu poate fi distins de uniformele militare reale. Din acest motiv, Airsoft este, de asemenea, privit ca o „simulare de lupta” si este chiar atat de realist incat este folosit de politie si armata in scopuri de instruire. Diferenta fata de armele reale este ca aceste replici trag mingi mici, inocente de 6 mm in loc de munitie reala. Sportul este alcatuit din diferite discipline, inclusiv tragerea la tinta.

Acest joc este o disciplina tactica in cadrul sporturilor de airsoft in care doua echipe „lupta” una impotriva celeilalte cat mai realist posibil. Nu trebuie sa fie instruite pentru a lua parte la o lupta. Singurele cerinte sunt ​​sa aiba cel putin 18 ani, sa fie membru al Nabv sau sa fie inregistrat ca instructor la Nabv. Acest lucru face ca aceasta disciplina sa fie foarte accesibila.

Pe langa aspectul sportiv, aspectul social este cel putin la fel de important. Acest lucru poate fi vazut in faptul ca multe echipe Airsoft sunt formate din prieteni (grupuri) care mentin un contact regulat in afara sportului.

Caracterul sportiv, accesibil si social si faptul ca se leaga de cultura de jocuri mai tanara de astazi fac compania foarte populara in interior.

Exista doua tipuri de skirms, deschise si private. Skirmurile deschise sunt accesibile tuturor (peste 18 ani) care este membru al Nabv sau care este inregistrat acolo ca instructor. Asa ca jocul se va desfasura cu si impotriva tuturor celor prezenti in timpul evenimentului. In schimb, exista Skirm-ul privat, unde se va rezerva propriul teren si jocul se va desfasura doar cu propria companie. Si aici, persoana trebuie sa fie membru Nabv sau sa se inregistreze acolo ca instructor.

Radacinile airsoftului se afla in Japonia, desi initial nu a fost un sport, ci o oportunitate pentru japonezi de a detine „arme”. Acest lucru era strict interzis in Japonia la acea vreme. Au construit modele care au fost construite exact ca arme reale , dar nu au putut trage decat pelete mici (numite si BB’s). Acest lucru a devenit rapid o nebunie si la inceputul anilor 90, airsoft a jucat, de asemenea, un rol important in Europa.

Intrucat armele airsoft sunt aproape indistincte de cele reale, nu s-au permis sa fie detinute la inceput in Olanda. Cu toate acestea, cu ajutorul unei petitii, NABV (de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) s-a asigurat ca armele airsoft au fost legalizate in scopuri sportive in anumite limite.

Cu toate acestea, acest lucru este asociat cu reglementari stricte. Toata lumea trebuie sa aiba cel putin 18 ani, sa aiba o declaratie de comportament si sa fie membru al NABV.

Cand vine vorba de formele de joc, airsoft si paintball sunt foarte asemanatoare. In ambele cazuri, se joaca jocuri diferite cu doua echipe. Marea diferenta consta in principal in armele si munitiile folosite.

0 Shares
You May Also Like