In Botosani ofertele de job sunt putine – slaba oferta pe piata locurilor de munca

0 Shares
0
0
0

Multa vreme cei din nordul tarii au fost marginalizati. Se spune despre aceasta zona ca este una subestimata si saraca. Din pacate sunt si multe situatii ce parca confirma aceste vorbe. Spre exemplu, pe piata locurilor de munca in Botosani este una din cele mai slabe oferte, noteaza Botosaneanul.ro.

O scurta analiza a acestui sector

Daca sunteti curiosi sa cititi stiri Botosani din cadrul trustului Botosaneanul veti intelege imediat situatia. Conform acestuia, intr-o comparatie privind job-urile din Botosani si alte orase se pare ca ofertele lasa de dorit in zona de nord. Sunt extrem de putine.

Una din cele mai cunoscute platforme de profil unde sunt zilnic zeci de anunturi noi postate, ofera drept castigator Timisoara ca oras in care sunt unele dintre cele mai bune oferte de job. Angajatorii cu mai multe aplicari sunt cei din retail si mai ales pe nisa de beauty, wellness si baby. In acest sector sunt printre cele mai multe job-uri, dar pentru orase mari precum Timisoara, Cluj sau Targu Mures.

Conform Botosaneanul.ro Botosani este la acest capitol in coada de lista. In plus, se pare ca printre cele mai dorite joburi sunt cele ce tin de domeniul vanzari, marketing sau serviciile B2B.

Piata locurilor de munca in Botosani

Cei care locuiesc aici stiu foarte bine ca optiunile sunt destul de putine. Conform sursei citate, in tot judetul sunt 537 de locuri de munca, acestea fiind din domenii diferite, de la administratie si pana la cele din constructie.

Angajari sunt anuntate si in institutii ale statului, de la spital, primarie sau in unitatile de invatamant.

Daca nu este problema locurilor de munca, putine de altfel, ramane in picioare marea problema – salariile mici. Nu degeaba o buna parte din tineri se afla peste hotare.

La zi cu stirile din Botosani, gratie trustului Botosaneanul.ro

Daca esti din zona, daca ai copilarit aici sau inca locuiesc aici ai tai parinti spre exemplu, ai toate motivele sa te interesezi despre ce se intampla in judet. Situatii concrete, realitatea asa cum este ea, despre domeniul social sau politic de aici, ai toate informatiile in Botosaneanul.ro.

Ce vei aprecia la acest trust, in mod deosebit:

  • Stiri tinta – cu si despre botosaneni.
  • Un punct de vedere obiectiv.
  • Stiri la zi, continut interesant si constant actualizat.

Nu iti pierde vremea cu stiri neinteresante. Botosaneanul iti prezinta stirile la zi. Poti opta pentru abonare pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, in timp real.

0 Shares
You May Also Like