Cum să porți un ceas pentru a fi stilat?

Cum să porți un ceas pentru a fi stilat?

0 Shares
0
0
0

Cum să porți un ceas pentru a fi stilat?Purtarea în mod corespunzător a ceasului de mână te poate ajuta să obții o ținută casual sau elegantă de excepție. Nu este vorba numai despre alegerea ceasului potrivit, ci și despre purtarea corespunzătoare a acestuia, astfel încât să fie respectate cele mai evidente reguli pentru ținute perfecte.

Alegerea ceasului potrivit pentru ținuta pe care o ai

Nu este greu să îți asortezi ceasul cu ținuta pe care o ai, însă pentru aceasta va fi nevoie să cunoști cel puțin regulile de bază în acest sens. Iată care sunt cele mai importante reguli în acest sens.

Alege cureaua potrivită! Cureaua ceasului este unul dintre elementele care definesc stilul ceasului și se poate potrivi sau nu ținutei pe care o ai. La un costum elegant, nu ezita să îți pui un ceas cu curea de piele, deoarece aceasta este alegerea clasică a eleganței absolute. Însă ai grijă și la culoarea curelei de piele pe care o alegi – cureaua din piele maro este ideală a fi asortată cu pantofi maro și cureaua de la pantaloni maro, așa cum cureaua din piele neagră va fi ideală pentru pantofii negri, respectiv cureaua de la pantaloni neagră.

Alege cadranul în nuanța potrivită! Este important și modul în care arată cadranul ceasului pe care îl porți, deoarece acesta trebuie să se potrivească ținutei pe care o ai, astfel încât să nu iasă prea mult în evidență, dar nici să nu rămână neobservat. Așadar, este ideal să alegi un cadran în culori și nuanțe deschise pentru ținutele casual de zi cu zi, în timp ce pentru ocaziile speciale care se desfășoară mai ales seara, este ideală purtarea unor ceasuri în nuanțe de kaki, maro sau negru.

Ce tipuri de ceasuri pentru a fi stilat?

Cele mai purtate și râvnite ceasuri sunt, în acest moment, ceasurile de lux. Acestea sunt râvnite mai ales de cei care doresc să fie stilați, să aibă ținute accesorizate în stil modern. Aceste ceasuri au un farmec de neegalat, având un aspect simplu, dar în același timp elegant, diferit de ceea ce este comercializat la scară largă în buticurile de stradă.

Poți purta un ceas de lux cu aspect elegant la birou, la o întâlnire de afaceri sau în timpul unui interviu de angajare, la diverse ocazii speciale (petreceri aniversare, botez, nuntă etc.), la operă, la teatru sau chiar la club.

Modelul  de ceas Citizen AR-Action Required AW1588-57E Eco Drive este perfect pentru a completa ținutele impecabile casual sau elegante.

Ceasurile sport sunt create astfel încât să reziste unor condiții mai dure, dat fiind că activitatea fizică intensă ar putea afecta aceste accesorii mici, purtate la încheietura mâinii, o zonă vulnerabilă pentru petrecerea unor accidente. De regulă, aceste ceasuri sunt recomandate pentru ținutele sport de zi cu zi, precum și pentru drumeții sau aventuri extreme în natură.

Acestea sunt puternice, robuste, fiind realizate pentru a avea o durată de viață îndelungată. Cadranele acestora sunt, de regulă, mari, lizibile, eventual cu posibilitate de iluminare sau cu elemente fosforescente, iar curelele acestora sunt rezistente.

0 Shares
You May Also Like