Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un iPhone 11?

Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un iPhone 11?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un iPhone 11?
Dat fiind faptul ca smartphone-urile pot fi folosite in prezent in foarte multe scopuri, este firesc sa ne indreptam cu totii atentia spre cele mai noi dispozitive si totodata spre cele mai performante dispozitive de pe piata.

Un dispozitiv care dispune de specificatii tehnice impresionante, poate face fata tuturor cerintelor utilizatorilor, deci cu siguranta va fi alegerea cea mai potrivita. Un astfel de dispozitiv poate fi iPhone 11, insa inainte de a achizitiona un telefon mobil iPhone 11, trebuie sa cunoasteti mai multe date despre acest dispozitiv.

Dimensiunile unui telefon mobil IPhone 11

IPhone 11 are 3,0 inci (75,7 mm) latime, 5,9 inci (150,9 mm) inaltime si 0,3 inci (8,3 mm) grosime. Abia daca il veti putea folosi cu o singura mana, datorita dimensiunilor sale. Pentru unii utilizatori este potrivit si pentru a-l folosi cu o singura mana, insa pentru alti utilizatori este foarte posibil ca telefonul sa se simta prea mare.

In ceea ce priveste greutatea acestui telefon mobil iPhone 11, acesta cantareste aproximativ 194 g (194 g). Se simte putin greoi atunci cand este tinut cu o mana. Este posibil sa va oboseasca mana daca il folositi prea mult timp.

Ecranul IPhone 11

IPhone 11 are un ecran de 6,1 inch. Smartphone-ul are un ecran mare, impresionant, care va permite sa va bucurati la maxim de fotografii si videoclipuri. De asemenea, este acest telefon mobil iPhone este cu siguranta potrivit pentru a scrie documente de afaceri si a face alte lucrari.

Ecranul iPhone 11 este foarte clar, asa ca probabil nu veti avea nicio reclamatie pe acest front. Cu toate acestea, ar trebui sa fiti prudent cu privire la vizualizarea lucrurilor in definitia 4k.

Performanta procesorului pentru iPhone 11

IPhone 11 are o putere de procesare extrem de ridicata de 2,65 GHz + 1,8 GHz × 6 (Hexacore), asa ca poate rula fara probleme orice aplicatie pe care aveti de gand sa o instalati, cu usurinta.

Performanta sa se situeaza in topul tuturor smartphone-urilor lansate pana in prezent. Este potrivit pentru a rula chiar si cel mai solicitant joc 3D cu usurinta.

IPhone 11 are 4 GB RAM, deci are un spatiu suficient (chiar daca se putea si mai bine, tinand cont ca multe smartphone-uri Android au cate 6 sau 8 GB memorie RAM).

In cazuri rare, aceasta cantitate de memorie RAM ar putea sa nu fie suficienta, dar nu trebuie sa existe prea multa tensiune asupra telefonului cu aceasta cantitate.

IPhone 11 are viteza de functionare generala a unui smartphone de inalta calitate, astfel incat cu greu va provoca probleme. Dar este posibil sa fie nevoie sa fiti atent cand folositi foarte mult aplicatii grele, precum jocuri 3D.

Capacitatea de stocare a IPhone 11

IPhone 11 are 256 GB spatiu pentru stocarea de date, care este perfect pentru persoanele care fac frecvent fotografii si videoclipuri. Este potrivit pentru a realiza atat fotografii cat si videoclipuri si este putin probabil sa se simta inconvenient chiar si cu o multime de aplicatii sau jocuri instalate.

Exista insa si varianta cu 128 spatiu de stocare, sau si mai putin, cu doar 64 GB. Vestea proasta pentru utilizatorii care intentioneaza sa renunte la vechiul smartphone pentru a-si alege acest dispozitiv, este ca iPhone 11 nu are slot pentru card de memorie, deci spatiul de stocare al datelor nu poate fi extins.

Functia camerei de pe iPhone 11

Camera principala a dispozitivului iPhone 11 are o capacitate de 12 MP pixeli si este adecvata pentru utilizare normala. Dar unii utilizatori se pot simti nemultumiti de calitatea imaginii. IPhone 11 este echipat cu o camera frontala destul de puternica de 12 MP. Fotografiile se dovedesc destul clare, deci din acest punct de vedere nu ar trebui sa existe probleme.

Performanta bateriei iPhone 11

IPhone 11 are o baterie de oar 3110 mAh, o baterie relativ mica in conditiile in care smartphone-urile Android au baterii de peste 4000 mAh. IPhone 11 are totusi in ciuda celor doar 3110 mAh, o durata de viata buna a bateriei in comparatie cu alte smartphone-uri (in special versiuni de iPhone mai vechi).

0 Shares
You May Also Like