Cum ajuta postarile clientilor un site sa aiba o clasare buna in Google?

0 Shares
0
0
0

In conditiile in care va ocupati de optimizare seo, trebuie sa stiti ca este necesar sa folositi unelte seo de la SeoAccounts.net pentru a avea cele mai bune rezultate si pentru a reusi sa clasati site-urile pe prima pagina cu rezultate Google pentru anumite cautari.

Cu cat folositi mai multe instrumente seo necesare, cu atat sansele de a duce site-ul sau site-urile pe care le optimizati pe prima pagina in Google cresc considerabil.

De precizat este faptul ca pentru o cat mai buna clasare in Google sunt importante chiar si postarile clientilor, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Postarile clientilor in primul rand sprijina eforturile dvs. De Link Building. Speram ca deja utilizati linkuri interne pentru a ghida utilizatorii de la postarile de pe blog la paginile de produse si informatiile de contact.

Linkurile intrne fac sitemap-ul dvs. mult mai usor de navigat. Acestea conduc utilizatorii spre paginile pe care le cauta si pe care altfel nu le-ar fi gasit. Cu fiecare clic, un utilizator invata tot mai mult despre afacerea dvs. si construieste o legatura mai puternica cu dvs.

Dar, trebuie sa va conectati la site-uri externe si sa plasati backlink-uri pe site-urile dvs., de asemenea. Link-urile externe de pe site-ul dvs. catre alte persoane arata ca ati facut cercetarile si ca sunteti implicat in industria dvs.

Un alt lucru minunat despre postarea oaspetilor este ca te face sa pari mai accesibil. Crearea continutului de pe alte site-uri ca CEO sau OCP al unei companii arata cat de mult ati investit in afacerea dvs. si, mai important, pe audienta dvs.

Aceasta arata ca sunteti dispus sa mergeti la o distanta suplimentara pentru a partaja continuturi valoroase cu utilizatorii.

Daca adaugati informatiile dvs. de contact la randul dvs., postarea oaspetilor va poate creste strategia de generare a traficului si ratele de conversie. Utilizatorii vor avea mai multe sanse sa va contacteze direct, deoarece descopera mai multe despre cine sunteti si ce faceti.

Ati luat in considerare modul in care postarea oaspetilor poate duce la mai multe parteneriate de afaceri pe linie?

Fie ca sunteti in cautarea unor fonduri pentru lansarea sau consultanta in strategia de angajare, scrierea catorva postari invitate va poate conecta la persoanele cu care aveti nevoie sa lucrati. Continutul pe care il publicati le face mai usor sa va gaseasca in timp ce cauta pe web.

Mai mult, va ofera introducerea de care aveti nevoie pentru ca acesti indivizi extrem de cautati sa va observe. Atunci cand un lider de idei preia postul dvs. si tweets link-ul sau comentarii la sfarsitul postului, aceasta este sansa ta de a raspunde si de a incepe construirea unei relatii.

La sfarsitul zilei, totul in SEO este conectat.

In ceea ce priveste postarea oaspetilor, cu cat publicati mai mult continut pe alte site-uri, cu atat mai mult beneficiaza site-ul dvs. Acest lucru este valabil mai ales daca aveti toate eforturile de optimizare pe pagina in ordine.

Nu poti sa te bazezi numai pe postarea oaspetilor pentru a face toate lucrarile. Trebuie, de asemenea, sa lucrati la crearea unui continut valabil pentru publicarea pe site-ul dvs. propriu, efectuarea de cercetari de cuvinte cheie si a asocierii vizuale personalizate cu copia pe care o scrieti.

Acesta este adevaratul secret pentru a reusi in SEO: pune toate piesele impreuna. Puneti cat mai mult efort in postarile dvs. de oaspeti, pe masura ce faceti propriile eforturi ale site-ului dvs. si urmariti modul in care clasamentele dvs. cresc.

0 Shares
You May Also Like