Tot ce trebuie sa stii despre amanetul auto

Tot ce trebuie sa stii despre amanetul auto

0 Shares
0
0
0

Tot ce trebuie sa stii despre amanetul autoO multime de persoane trec pragul caselor de amanet atunci cand au probleme cu banii, pentru a se imprumuta. Ei bine, in cele ce urmeaza vom vedea cum pot obtine oamenii imprumuturi de la casele de amanet.

Asadar, o casa de amanet ii poate oferi unui client, indiferent de numele si ocupatia acestuia, o suma de bani cu imprumut, numai in conditiile in care clientul lasa drept garantie un bun material care sa valoreze suficient de multi bani, astfel incat in cel mai rau caz, casa de amanet sa isi poata obtine banii respectivi vanzand bunul lasat drept garantie.

De exemplu, cei care au nevoie de sume foarte mari de bani, pot trece oricand pragul unei case de amanet autoturisme Bucuresti, pentru a solicita un imprumut.

Tinand cont de faptul ca am adus in discutie termenul de amanet autoturisme, este firesc ca imprumutul se ofera in situatia in care clientii lasa drept garantie un autoturism, in schimbul banilor imprumutati.

Ei bine, clientii care isi doresc un astfel de imprumut, trebuie sa prezinte documentele masinii (cartea de identitate si talonul acesteia), sau contractul de vanzare – cumparare in cazul in care masina are doar numere provizorii, dar si cartea de identitate a lor.

Dupa ce clientii prezinta aceste acte, se trece la urmatorul pas important, si anume la evaluarea masinii. Evaluarea se va face in functie de marca si modelul autovehiculului, in functie de valoarea de piata a acestuia, in functie de anul fabricatiei si nu in ultimul rand, in functie de gradul de uzura al masinii.

Cu cat masina este mai noua, arata mai bine si este scoasa pe piata de catre un producator auto renumit, cu atat sansele de a se obtine mai multi bani in urma amanetarii cresc considerabil.

Apoi trebuie precizat ca evaluatorii vor stabili o suma de bani pe care o vor putea oferi in schimbul masinii. In cazul in care clientului i se pare suma corecta, atunci se incheie contractul de amanet valabil 30 de zile.

Acesta poate fi extins in cazul in care clientul nu isi poate achita datoria in cele 30 de zile. In caz contrar, se va intra intr-o perioada de gratie de cateva zile, care depinde de la o casa de amanet la alta, timp in care clientul poate inca sa isi plateasca datoria si sa isi recupereze masina.

In cazul expirarii perioadei de gratie, masina intra in posesia casei de amanet, care apoi o va scoate la vanzare pentru a-si recupera banii imprumutati.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii prezentate pe scurt despre amanetul auto. Clientii care insa nu detin un autoturism, sau cei care au nevoie de o suma mai mica de bani, pot in orice moment sa solicite un imprumut.

Acestia pot sa lase drept garantie o bijuterie din aur de exemplu, sau pot sa lase drept garantie un telefon mobil, un orice alt dispozitiv electronic sau un aparat electrocasnic.

Ce conteaza cel mai mult, este faptul ca o casa de amanet poate oferi diferite tipuri de imprumuturi rapide, pentru toata lumea.

0 Shares
You May Also Like