Gazduire site
Gazduire site

Cum functioneaza platforma OpenCart pe serverul de gazduire site si cine are nevoie de aceasta solutie?

0 Shares
0
0
0

In mediul online exista multe platforme de eCommerce, insa fiecare dintre acestea este construita in mod diferit pentru serverele de gazduire site. Printre cele mai populare optiuni se numara si OpenCart, care a ajuns cunoscuta datorita faptului ca este usor de utilizat si are multiple roluri. Aceasta nu necesita cunostinte tehnice pentru activare si iti permite sa-ti lansezi brandul rapid pe piata. Iata care sunt avantajele!

Iti poti crea o afacere in aceeasi zi

Platforma aceasta este adresata utilizatorilor fara cunostinte tehnice, astfel incat oricine isi poate deschide magazinul in doar cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o tema, iar apoi sa incarci produsele si descrierile.

Nu ai nevoie de un programator si nici de un designer sau developer. OpenCart prezinta un nivel inalt de functionalitate, precum si trasaturi care fac experienta de nevigare sa fie unica. Spre exemplu, poti adauga peste 7.000 de extensii pe serverul de gazduire site. Pe langa asta, exista 23 de procesoare de plata integrate.

Taxele sunt create in functie de zona fiecarui client, ceea ce te va ajuta sa reglezi veniturile in normele legale mai usor. Sunt afisate toate comenzile, precum si calculele vanzarilor. De asemenea, ai posibilitatea sa descoperi care sunt cei mai fideli clienti si sa te focusezi pe acestia.

Exista functia multi-store

Dupa cum sugereaza si denumirea, aceasta caracteristica permite administrarea mai multor magazine online intr-un singur panou de control. In acest mod, poti sa setezi grupuri de cumparatori si sa separi zona retail de cea wholesale. Localizarea fiecarui magazin se va face prin setarea monezii, a limbii de vorbire si a costurilor suplimentare. Un alt beneficiu consta in faptul ca poti gestionar un singur inventar pentru mai multe domenii din serviciul de gazduire site.

Investitia este una accesibila

OpenCart este un software de tip open source, iar descarcarea acestuia este gratuita. Spre deosebire de celelelate platforme, inclusiv costurile de intretinere sunt unele reduse. Datorita faptului ca te poti ocupa singur de partea de management si personalizare, n-ai nevoie de ajutor de la nimeni atunci cand te afli la inceput. In situatia in care iti doresti sa te diferentiezi mai mult de competitie, exista insa posibilitatea sa achizitionezi o tema premium.

OpenCart se poate instala foarte usor prin intermediul aplicatiei Softaculous, fiind functional pe orice pachet de gazduire site. Varianta demo iti permite sa te loghezi atat in panou, cat si ca utilizator. Astfel, vei observa care sunt toate caracteristicile si vei stii de ce sa te orientezi spre aceeasi solutie.

Cat de performant poate fi un magazin deschis cu OpenCart?

Viteza de incarcare este unul dintre cei mai importanti factori in experienta de shopping. Cei de la OpenCart stiu asta si au ales sa foloseasca tehnologia AJAX, ceea ce inseamna ca timpul de raspuns este imbunatatit.

Structura viitoarei tale afaceri este simplu de utilizat si include buton de cautare, pagini de checkout, precum si zona de review-uri. Se pot adauga cupoane pentru discount, precum si pentru livrare gratuita. Daca vrei mai mult decat atat, alege un pachet de gazduire site cu resursele optimizate.

0 Shares
You May Also Like