Cum sa eviti sa devii o victima a modei

0 Shares
0
0
0

Esti ingrijorata ca in acest sezon geanta preferata a designerului tau nu se va potrivi must-have-ul ultimului model de cizme si cel mai nou tip de rochii de seara? Iata cum sa arati si sa fii la moda fara a supradoza tendintele, fara mari dificultati.

1. Decide daca nu cumva pierzi prea multi bani pe moda, prin evaluarea ultimelor cinci elemente pe care le-ai achizitionat.
2. In cazul in care trei sau mai multe elemente din garderoba sunt considerate ca must have-uri in acest sezon, esti in mare pericol de a fi o victima a tendintelor.
3. Examineaza cu atentie dulapul pentru a vedea daca nu cumva mai mult de jumatate din garderoba ta este deja in afara stilului dupa standardele de moda preferate.
4. Acum, intrebati-va daca ati cumparat articolele trendy pentru ca v-au placut sau pentru a le utiliza ca o patura de securitate in fata modei.
5. Daca vei spune ca te-ai decis sa-ti satisfaci toate aceste capricii doar pentru ca intotdeauna ti-au placut foarte mult, inseamna ca nu spui adevarul, asa ca ai putea la fel de bine sa te opresti aici.
6. Daca decizi ca ai utilizat moda ca o patura de securitate, atunci urmeaza pasii in continuare.
7. Nu purta mai mult de doua haine in tendinte impreuna, daca este posibil.
8. Opreste-te in a te referi la hainele tale dupa numele designerului care le-a creat si numeste doar articolul vestimentar respectiv: sacoul si nu sacoul Gucci, geanta si nu geanta Dior.
9. Inainte de a cumpara un element de designer, intreba-te daca ti-ai mai dori cu adevarat respectivul produs in cazul in care nu ar avea logo-ul celebru. Daca raspunsul este afirmativ, aunci il poti cumpara.
10. Nu, nu purta ochelari de soare vreodata in interior.

Trucuri ajutatoare:

Amintiti-va ca celebritatile exagereaza adesea cu tendintele pentru a obtine un impact maxim in fotografii, insa acestea nu se pot traduce ca fiind o baza de zi cu zi pentru tine.

O multime de victime de moda incerca sa adopte un look dar si o atitudine de plictisit, ca pe un accesoriu. Acest stil a fost perfectionat de Gwyneth Paltrow si alte vedete precum Kate Moss sau Chloe Sevigny. O inima si o atitudine vesela, insa, va va separa de pachetul dur.

Nu e nimic in neregula cu etichetele de designer. Doar asigurati-va ca nu se ascund in spatele hainelor scumpe pentru a masca alte sentimente de nesiguranta.

0 Shares
You May Also Like