Vanzari case Iasi, o afacere grea

0 Shares
0
0
0

Cine a luat hotararea de a-si scoate vila la vanzare trebuie sa se inarmeze cu rabdare avand in vedere faptul ca clientii sunt greu de multumit, dar mai ales de convins, deoarece nimeni nu este dispus sa cheltuiasca sume exorbitante pe o casa pe care ar putea sa si-o ridice dupa propriul proiect.

Si, cu siguranta, mai ieftin. In ceea ce privesc vanzarile case Iasi, lucrurile merg ceva mai greoi, fapt recunoscut si de expertii in imobiliare. Clientii care doresc sa-si achizitioneze o casa se orienteaza dupa locul unde aceasta este amplasata, dar si dupa numarul de camere sau dotarile pe care le are; de asemenea, finisajele si instalatia trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Pana la urma, o casa este o marfa destul de scumpa ce trebuie vanduta pana la urma in ciuda pretului. La capitolul vanzari case Iasi, lucrurile nu stat bine dintotdeauna. Insa, pentru ca piata vanzarilor imobiliare a avut de suferit in ultimii ani, vanzatorii nu mai tin atat de mult la pret, preferand sa negocieze sume si cu cateva zerouri din pretul initial.

Chiar si in aceste conditii, clientii nu mai sunt dispusi sa scoata atat de usor banii din buzunar asa cum o faceau in urma cu cativa ani. Prin urmare, nu doar cumparatorii ci si vanzatorii asteapta uneori mai mult de doi ani pana sa-si vanda casa. Aici intervin tactul si puterea de convingere a agentului imobiliar, acesta fiind personajul principal care intermediaza vanzarea.

O casa construita intr-un loc linistit, retras de zgomote si aglomeratie va fi preferat de majoritatea clientilor. Acesta este unul din criteriile esentiale dupa care clientul se orienteaza sa scoata banii din buzunar. Accesul la zona urbana nu trebuie sa se faca cu dificultate avand in vedere ca majoritatea celor retrasi la case muncesc la oras.

La ce sa fiti atenti

Daca doriti sa va cumparati o casa gata construita, dupa cum bine stiti, nu aveti garantia materialelor folosite, dar nici satisfactia ca vila a fost facuta dupa gusturile tale. Daca va cumparati o casa la cheie, iesiti mult mai ieftin, insa doar daca in pret este inclus si pretul terenului. Si acesta are un pret destul de piperat, putand ajunge si la cateva mii de euro.

Cu cat este mai aproape de oras, cu atat si pretul va fi unul pe masura. Intr-o zona rezidentiala unde este construit un ansamblu de vile va puteti bucura de facilitatea unei paze asigurate, de gradinita pentru copii, loc de joaca sau piscina, desi aceste ultime facilitati se intalneste mai rar. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste ansambluri sunt facute „la norma” pentru a fi terminate cat mai repede si a fi scoase la vanzare intr-un timp cat mai scurt.

0 Shares
You May Also Like