Cum sa folosesti un Dildo

Cum sa folosesti un Dildo

0 Shares
0
0
0
Cum sa folosesti un Dildo

Un dildo este o jucarie sexuala fara putere (precum un vibrator), care are cel mai frecvent forma falica. Dildo-urile sunt folosite pentru a patrunde in vagin sau anus in timpul masturbarii, si in timpul sexului alaturi de un partener. Dildo-urile sunt considerate cea mai veche forma de jucarie sexuala; cea mai veche dateaza de 30.000 de ani.

Dildo-urile pot oferi o experienta mai realista decat vibratoarele, deoarece in mod normal arata si se simt mai mult ca un penis real, care poate fi mai satisfacator pentru utilizator. Unele dildo-uri vin de asemenea cu un ham care se leaga in jurul taliei, care ataseaza jucaria sexuala de un utilizator. Acestea sunt cunoscute sub numele de curele si le permit femeilor sa patrunda in vaginul altor femei.

Femeile care isi doresc sa foloseasca un dildo, isi pot indrepta acum atentia spre https://www.playlove.ro/jucarii-sexuale/dildo-uri-realiste-si-vibratii, de unde isi pot alege diferite astfel de jucarii sexuale, de diferite dimensiuni, si care pot fi fabricate din diferite materiale. Aceste jucarii sexuale pot avea dimensiuni mult mai mari decat un penis normal.

Cu toate aceste optiuni, ati crede ca vor veni cu manuale de instructiuni. Dar nu o fac. Din fericire, am scris unul pentru toate persoanele care isi doresc sa foloseasca pentru prima data o astfel de jucarie sexuala, si care cu siguranta se vor bucura de clipe de placere maxima.

Alege cu intelepciune

Pentru ca producatorii de jucarii sexuale scot pe piata dildo-uri de diferite dimensiuni si din diferite materiale, este esential sa alegi dildo-ul potrivit. Obtine un dildo prea mare si indiferent cat de mult iti doresti sa il introduci in totalitate in vagin sau in anus, pur si simplu nu va merge.

Alege o forma (sau chiar o culoare) care te dezactiveaza si s-ar putea sa va fie greu sa intri in utilizarea jucariei.

Daca nu stii sigur ce dimensiune doresti sa aiba dildo-ul pe care urmeaza sa il cumperi, ia in considerare la alte lucruri pe care le-ai folosit pentru penetrare (degete, penisuri, legume spalate cu grija etc.)

Daca folosesti un dildo pentru ca nu ai avut niciodata sex cu penetrare, este recomandat sa incepi cu propriile degete (daca este posibil) sau cu o jucarie foarte mica daca detii deja una.

Foloseste lubrifiant

Trebuie sa folosesti intotdeauna un lubrifiant personal cu orice jucarie sexuala pentru penetrare. Lubrifiantii care sunt pe baza de apa sunt buni pentru aproape toata lumea.

Daca folosesti un dildo din silicon, nu folosi lubrifiant pe baza de silicon. Pune lubrifiantul pe jucarie si atat in ​​exterior cat si in interiorul corpului. Majoritatea lubrifiantilor pentru jucarii sexuale sunt mai grosi, deci nu aluneca imediat de pe jucarie. Daca utilizezi un dildo pentru penetrare anala, va trebui probabil sa reinoiesti lubrifiantul la un moment dat.

Prezervative recomandate

Ar trebui sa folosesti intotdeauna prezervative pe un dildo. Daca faci acest lucru, vei reduce sansele de a te confrunta cu reactii alergice provenite de la materialul dildo-ului. De asemenea, face curatarea mult mai usoara.

Prezervativele reprezinta o necesitate daca intentionezi sa iti folosesti jucaria pentru uz anal si vaginal sau daca credezi ca poti impartasi dildo-ul cu un alt partener sau cu o alta partenera.

Daca in clipa de fata ai o infectie cu transmitere sexuala, ar fi indicat sa folosesti un prezervativ pe dildo, deoarece este posibil sa te reinfectezi. Cu toate acestea, daca dildo-ul fi fiert in apa (cum ar fi dildo-urile din silicon), atunci nu trebuie sa folosesti prezervativ, cu conditia sa-l fierbi dupa fiecare utilizare.

Dildo anal vs. dildo vaginal

Toate dildo-urile se pot utiliza pentru penetrarea vaginala, dar numai unele dintre acestea sunt sigure pentru penetrarea anala. Acele dildo-uri care sunt sigure pentru utilizare anala vor fi netede si fara sudura si vor avea o baza evazata pentru a le impiedica sa alunece in rect.

Asa cum am mentionat mai sus, nu ar trebui sa folosesti acelasi dildo in vagin si anus decat daca folosesti prezervative sau daca fierbi jucaria intre utilizari.

Inspecteaza dildo

Inainte de a-ti folosi dildo-ul pentru prima data, scoate-l din pachetul sau, spala-l bine si apoi verifica-l cu atentie. Cauta orice imperfectiuni sau margini ascutite. Daca dildo-ul tau este presupus a fi non-poros, cauta orice gauri sau bucati lipsa in corpul dildo-ului. Daca exista defecte, returneaza dildo-ul inainte sa il folosesti.

Incepe pe cont propriu

Chiar daca intentionezi sa folosesti dildo-ul cu un partener, este bine sa-l verifici mai intai pe cont propriu. Te vei simti mai putin constienta de sine si te poti concentra cu adevarat asupra modului in care se simte pentru tine, fara sa fii distrasa (in bine sau mai rau) de un partener. Asigura-te ca ai putin timp si suficienta confidentialitate inainte de incepe treaba.

Nu in ultimul rand, inainte de a incepe sa folosesti un dildo pentru prima data, este foarte important sa fii excitata, pentru a te bucura la maxim de placerea pe care jucaria sexuala aleasa de pe https://www.playlove.ro/jucarii-sexuale/dildo-uri-realiste-si-vibratii, o poate oferi.

0 Shares
You May Also Like