Noile tendinte in materie de securitate vizeaza portile automate ca solutie moderna

Noile tendinte in materie de securitate vizeaza portile automate ca solutie moderna

2 Shares
0
0
2
Noile tendinte in materie de securitate vizeaza portile automate ca solutie moderna

O poarta automata poate oferi numeroase avantaje. Sunt practice si convenabile, usor de utilizat si foarte eficiente. Securizarea perimetrului cu porti automate robuste a devenit extrem de comuna, deoarece tot mai multi oameni opteaza pentru aceasta solutie convenabila. Practic, oriunde te uiti vezi porti automate, fie ca este vorba de casa cuiva, de un mall luxos sau de o cladire de birouri. Controlul accesului in perimetru este accesibil tuturor bugetelor. Puteti opta inclusiv pentru automatizari porti batante.

De ce sa instalati porti automate?

 Deoarece o astfel de poarta este usor de instalat, usor de utilizat, accesibila, convenabila si va creste semnificativ nivelul de securitate. In cazul sistemelor automatizate, doar persoanele autorizate vor avea acces, in caz contrar, poarta rezistenta nu se va misca si nu va putea fi deschisa. Cu un deschizator automat de porti, cu toate acestea, puteti deschide portile de indata ce intrati pe alee, direct din masina, trebuie doar sa apasati butonul si portile se vor deschide si se vor inchide rapid.

Totusi, unele tipuri de porti automate, in special modele mai vechi, pot fi foarte periculoase. Fara dispozitive de detectare sau mecanisme de inversare, astfel de porti se pot transforma in capcane reale  daca sunt defecte, asa ca aveti grija la ce alegeti.

Portile ar trebui sa aiba cel putin doua mecanisme de siguranta pentru a preveni prinderea, unul intern si unul extern. Astfel de mecanisme de siguranta sunt proiectate pentru a inversa procesul de deschidere / inchidere daca poarta se confrunta cu o obstructie, astfel incat riscurile ca cineva sa fie prins in poarta sunt reduse. Puteti gasi o mare varietate de tipuri de porti automate in magazinele de hardware, dar este posibil sa obtineti o afacere mai buna online. Alegeti tipul de poarta pe care il preferati, dar acordati o atentie sporita masurilor de siguranta.

Gardul potrivit poate adauga valoare proprietatii pastrand interiorul in siguranta si intimitate. Dar un gard are nevoie de o poarta pe masura. Poarta este instrumentul principal pentru controlul accesului si pentru a urmari cine merge unde. O poarta manuala poate fi potrivita pentru unele spatii rezidentiale, dar o poarta automata este o parte necesara a oricarui perimetru comercial.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unei porti automate de securitate este capacitatea sa de a fi conectata la cititoare de carduri, de chei si sistemele de touchpad. In acest fel, puteti lasa poarta fara echipament si totusi sa permiteti intrarea numai persoanelor potrivite. Un avantaj secundar al utilizarii acestor sisteme este ca jurnalele de intrare si iesire pot fi computerizate astfel incat exista o inregistrare a tuturor celor care vin si trec prin poarta.

O poarta automata permite oamenilor sa intre si sa iasa rapid de pe proprietate. Nu exista blocaje sau cozi cu persoane care asteapta verificarea identitatii.

Daca poarta respectiva este o poarta mai mare folosita pentru intrarea automobilului, atunci o poarta automata este vitala. O poarta manuala l-ar determina pe sofer sa fie nevoit sa iasa, eventual pe vreme rea, pentru a deschide poarta.

2 Shares
You May Also Like