Cum sa ma feresc de samsari cand vreau sa cumpar o masina?

0 Shares
0
0
0

Cum sa ma feresc de samsari cand vreau sa cumpar o masina?Nu conteaza daca ai masina noua sau veche, asigurarea RCA este obligatorie pentru toata lumea. La fel, nu conteaza daca ai bani multi sau putini, RCA-ul tot trebuie platit.

Daca vrei RCA auto ieftin poti cumpara si online de pe site-ul Rcautoieftin.ro.Totul se desfasoara rapid si iti vei cumpara asigurarea in maxim 5 minute.

Cand iti permiti financiar, nu te intereseaza daca achizitionezi un RCA auto ieftin sau daca vei cumpara un RCA mai scump. Tot ce conteaza e sa ai o polita RCA valabila. Cei care nu au prea multi bani, cauta un RCA ieftin si o masina la mana a doua.

Cand te hotarasti sa cumperi o masina la mana a doua, trebuie sa ai foarte mare grija, deoarece de multe ori, cei care vand masini la mana a doua nu spun adevaratele motive pentru care fac acest lucru. Cel mai important este sa te feresti de samsari.Acestia iau masini care au trecut prin diverse accidente, le fac sa arate bine, apoi le vand la preturi destul de mari pentru a avea profit.

Cand vrei sa cumperi o masina la mana a doua, uita-te atent la cum arata masina in exterior. Vezi daca exista diferente de nuanta, diferente de distanta intre elementele caroseriei si urme de vopsea sau chit. Daca aceste aspecte sunt prezente sunt enorm de mari sansele ca masina la care tocmai te uiti sa fi suferit un accident.

Important este si interiorul masinii. Cu cat un interior e mai deteriorat, cu atat masina este mai veche decat crezi in functie de km din bord. De asemenea si uzura schimbatorului de viteze iti poate indica daca km din bord sunt sau nu reali.

Cand cumperi o masina e impotanta partea electrica si electronica. Verifica bine aspectele legate de sistemele electrice si electronice si daca ceva nu functioneaza, negociaza pretul.

Cand vrei sa cumperi o masina la mana a doua, daca ai posibilitatea testeaz-o. Te va ajuta sa mergi putin cu ea pentru a vedea cum stau lucrurile in  timpul mersului.

Chiar daca toate astea iti par in regula, cel mai important lucru cand cumperi o masina la mana a doua este sa  o programezi la o testare intr-un service ales de tine. Angajatii din service vor sti exact ce au de facut pentru a-ti da date clare legate de masina pe care vrei sa o cumperi. Ei iti pot spune daca a suferit sau nu accidente, ce anume e uzat la ea si alte detalii care te intereseaza.

Trebuie sa fii constient de faptul ca atunci cand cumperi o masina la mana a doua te poti astepta la neplaceri, deoarece e vorba totusi de o masina la mana a doua. Apar defectiuni si la masinile noi, cu atat mai mult la cele care au mai fost folosite.

Nu spune nimeni ca nu poti cumpara la mana a doua o masina buna. Poti, insa nu-ti garanteaza nimeni ca trecutul spus de persoana care ti-o vinde este cel real.

0 Shares
You May Also Like