Cum sa-ti protejezi sanatatea de radiatiile provenite de la telefonul mobil?

0 Shares
0
0
0

Cum sa-ti protejezi sanatatea de radiatiile provenite de la telefonul mobil?Trebuie sa fii constient de faptul ca atunci cand folosesti un telefon mobil esti supus anumitor riscuri care iti afecteaza sanatatea. In cazul in care alegi sa iti protejezi telefonul cu o folie de protectie display sau cu o husa de protectie, acestea protejeaza doar telefonul, nu si sanatatea ta.

Studiile au aratat faptul ca expunerea la radiatiile provenite de la telefoanele mobile are efecte negative asupra densitatii oaselor, aparitiei cancerului, infertilitatii la barbati si asupra creierului. Daca vrei sa-ti protejezi telefonul de zgarieturi, cumperi o folie de protectie display de pe Accesoriigsm.ro . Insa, ce faci cand vrei sa-ti protejezi sanatatea?

Se pare ca radiatiile sunt emise mai mult sau mai putin in functie de modelul telefonului mobil. Daca vrei sa fii expus mai putin la radiatii, cumpara un telefon care are o rata de absorbtie a radiatiilor mai mica. Marea problema consta in faptul ca nivelul de absorbtie creste pe masura ce telefonul este mai performant, deoarece doar astfel se pot adauga mai multe caracteristici si aplicatii.

Asa cum probabil ai mai auzit este indicat sa stai cat mai departe de telefonul mobil. Conteaza fiecare milimetru atunci cand pastrezi distanta dintre telefonul mobil si corp. Cum poti face acest lucru? Atunci cand vorbesti la telefon, incearca sa folosesti mai mult castile sau sa vorbesti pe difuzor. Astfel telefonul va sta mai departe de corpul tau decat atunci cand il tii la ureche. Alege insa casti, sau o casca Bluetooth care emite putine radiati.

Cand mergi pe strada, incearca sa tii telefonul in geanta, nu in buzunar, iar atunci cand dormi lasa-l cat mai departe de corp. Unii au prostul obicei de a dormi cu telefonul la cap. Este o mare greseala.Se pare ca specialistii recomanda mai degraba SMS-urile decat vorbitul la telefon. Daca ai de comunicat anumite lucruri care se pot comunica prin SMS, alege aceasta alternativa.

Este de asemenea important sa vorbesti la telefon in locuri in care ai semnal. De ce? Ei bine, se pare ca atunci cand incearca sa gaseasca semnal, telefonul mobil emite mai multe radiatii decat atunci cand telefonul tau are semnalul potrivit pentru a te putea auzi asa cum trebuie.

Stiai de faptul ca telefonul mobil emite mai multe radiatii atunci cand initiezi apelul? Asteapta mai intai ca persoana sa raspunda, apoi pune telefonul la ureche. Este un aspect mai putin cunoscut, dar care conteaza.

Ai auzit de metoda Toggle? Ei bine, aceasta metoda presupune apropierea telefonului mobil de corp doar atunci cand asculti ce are de spus celalalt interlocutor. Asadar, cand vorbesti tu, indeparteaza telefonul de ureche si apropie-l doar pentru a asculta. Astfel reduci cantitatea de radiatii ce ar putea afecta creierul.

Ai in vedere aceste aspecte si incearca sa le dai importanta. Cu siguranta va fi mai bine pentru tine. Nu uita de faptul ca expunerea indelungata la radiatii iti poate afecta foarte mult sanatatea. De ce sa nu previi unele lucruri, daca se poate? Fii o persoana informata si ai grija de sanatatea ta.

0 Shares
You May Also Like