Cine este pariorul?

0 Shares
0
0
0

Cine este pariorul? Se poate crea un portret al pariorului care sa fie universal valabil, adica sa corespunda in mare parte fiecaruia dintre cei care au aceasta ocupatie? Pararea mea este ca nu si nu este o parere subiectiva ci pur si simplu analizand obiectiv acesta activitate se ajunge la concluzia indicata.

Desigur, ceea ce atrage spre o asemenea activitate poate fi un lucru comun, deoarece eventualiatatea unui castig rapid si usor, placerea de a participa la competitii, atractia catre actiuni sportive, fac parte din personalitatea oricaruia dintre cei ce pariaza. In primul rand trebuie sa cunoastem care este motivul pentru care vrem sa pariem.

Poate sa fie ca si ocupatie pentru a umple timpul liber, poate sa fie un mod de a trai, veniturile produse din pariere sa fie cele sustin cheltuielile zilnice sau chiar mai mult de atat, este posibil sa fie nevoia de socializare si de apartenenta la un grup care are prioritati, cunostinta si ocupatii comune, dar la fel poate sa fie si dorinta de a participa cat mai aproape posibil la un sport pe care il practica, fiind ajutat in acest sens de serviciul de pariere pe meciuri live ale firmei de pariuri online.

Persoana care pariaza nu se incadreaza intr-un anume sablon in ceea pe priveste varsta, deoarece atat tinerii cat si persoanele de varsta a treia sunt in egala masura atrase de pariurile sportive, cu aceeasi patima si chiar devotament, iar participarea la meciuri live le animeaza instinctele competitive ambelor categorii de varsta.

Nici nivelul de scolarizare, precum nici categoria sociala din care individul face parte, nu creaza diferentieri in lumea cea mare a pariorilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca pur si simplu nu conteaza daca esti licean, student, muncitor, patron, pentru ca interesul si ocupatia ca sa zic asa, este aceea ce a paria, iar aceasta caracterstica tine de personalitate, nu de locul din societate.

Cum ne aflam in era online-ului, atat de necesara acestor timpuri cand vrem sa stim totul cat mai bine, cand informatia circula extrem de rapid, parierea online pe http://www.pariurionline.org este exact lucrul necesar si la indemana pentru a putea exprima aceasta pasiune.

Daca este sa privim din perspectiva genului sexual, se poate foarte clar observa ca persoanele de sex feminin au o pondere mult mai scazuta in randul celor ce fac pariuri sportive. Desigur exista, si chiar de toate varstele, insa marea lor majoritate pariaza din curiozitate, fiind destul de putine femeile care sa parieze cu regularitate.

Daca rusinea este impedimentul pe care ele il au atunci cand si-ar dori sa facaun pariu la o agentie din oras, atunci Pariurionline.org este spatiul perfect pentru a-si putea exprima aceasta dorinta. Aici se pot chiar si initia in acest domeniu.

Putem sa observam si sa fim de acord cu faptul ca parierea pe evenimente sportive, este ca si sportul, un mod sanatos de socializare, de apropiere a indivizilor cu preocupari comune, bineinteles intotdeauna in limitele bunului simt, caci exagerarile nu sunt necesare si nu folosesc nici in sport nici ca parior.

Alte stiri actuale :

1. Super-cote din Liga Campionilor
2. Fotbalul a “hibernat” sub Tîmpa
3. Ce TREBUIE să pariezi la Steaua – Schalke
4. Astra la vista, Botoșani ! Giurgiuvenii arată “manita” moldovenilor
5. Cel mai tare bilet jucat în weekend, la pariuri sportive. A câştigat de peste 4.700 ori miza pariată

0 Shares
1 comment
  1. Fiecare jucator este diferit. Eu, spre exemplu, joc doar pentru distractie.

Comments are closed.

You May Also Like