Cum se alege o curea barbateasca din piele?

Cum se alege o curea barbateasca din piele?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca de foarte multe ori, cureaua nu este considerate ca si fiind un element foarte important al unei tinute, trebuie mentionat faptul ca ea este acel accesoriu care ne arata o multime de detalii despre personalitatea si despre stilul fiecarei persoane.

Referitor la curele, ele sunt mult mai des intalnite in garderoba unui barbat decat in garderoba unei femei, si este unul dintre cele mai importante accesorii vestimentare, pentru ca ea trebuie sa fie aleasa impecabil si ireprosabil pentru a da o nota finala tinutei.

Trebuie mentionat faptul ca decizia finala in ceea ce priveste alegerea unei curele este una cat se poate de grea, pentru ca ea trebuie aleasa in functie de articolele de vestimentatie, insa ideal ar fi ca domnii sa caute pe pagina TotuldinPiele.ro, pentru a gasi cele mai frumoase curele barbatesti din piele.

Ei bine, atunci cand domnii intentioneaza sa isi cumpere un asemenea accesoriu din piele, trebuie sa tina cont in primul rand de lungimea curelei, care de regula se trece in centimetri sau in inchi.

Referitor la marimea curelei, aceasta este foarte important sa corespunda abdomenului inferior, iar marimea de regula se gaseste pe eticheta.

Una dintre cele mai des cautate curele barbatesti, este fara indoiala cureaua formala, care se poate purta la costum, si care necesita o atentie speciala atunci cand este aleasa. Acest tip de curea pentru barbati are o latime cuprinsa intre 2,5 si 3,5 cm, este realizata din piele, iar nuantele sale recomandate ar fi maro, negru sau o nuanta neutral.

Domnii care intentioneaza sa isi cumpere o asemenea curea barbateasca, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre o curea care din punct de vedere cromatic, sa se potriveasca perfect cu pantofii alesi. Deci, domnii care au pantofii din piele maro, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre o asemenea curea, de culoare maro.

Un alt amanunt important pe care domnii trebuie s ail cunoasca referitor la aceste curele, ar fi acela ca trebuie sa evite cataramele late.

Cu siguranta nu toti barbatii prefera curelele formale, asa ca exista si barbati care atunci cand trebuie sa isi aleaga o curea, se orienteaza spre una casual, mai ales in conditiile in care ei sunt adeptii tinutelor casual.

Latimea acestor curele este cuprinsa intre 1,5 si 2,2 cm, iar barbatii care intentioneaza sa isi cumpere asemenea curele ar trebui sa le poarte de exemplu alaturi de o pereche de Skinny jeans, in timp ce domnii care au de gand sa poarte o pereche de pantaloni lejeri, pot opta pentru o curea casual barbateasca mai groasa.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca exista si domni care atunci cand vine vorba despre alegerea curelei, nu isi indreapta neaparat atentia spre o curea din piele, ci aleg sa isi indreptea tentia spre o curea realizata dintr-un material textile.

Asadar, acestea fiind spuse, atunci cand discutam despre curele pentru barbati, majoritatea domnilor aleg sa isi cumpere curele din piele, insa exista totusi si barbati care prefera sa se orienteze spre curele confectionate din alte materiale.

0 Shares
You May Also Like