Cum se repatriaza decedatii?

Cum se repatriaza decedatii?

0 Shares
0
0
0

Cum se repatriaza decedatii?
Odata cu trecerea timpului, foarte multi cetateni romani au decis sa plece la munca in strainatate, incurajati fiind de realizarile pe care le-au obtinut alti romani care au plecat inaintea lor la munca in strainatate.

Unii au plecat la drum in strainatate cu scopul de a strange banii necesari pentru a-si cumpara o locuinta, altii au plecat la drum cu gandul de a strange banii necesari pentru a cumpara teren si a-si construi o casa dupa bunul plac.

Altii au ales sa plece in strainatate datorita faptului ca mereu au visat sa isi poata cumpara o masina personala, iar in Romania nu si-au putut indeplini acest vis.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, multi cetateni romani au plecat la munca in strainatate in ultimii ani din diferite motive, insa nu foarte multi s-au mai intors pe picioarele lor.

Din nefericire, foarte multi dintre romanii care au plecat la munca in strainatate, fie s-au imbolnavit si au murit in strainatate, fie au suferit cine stie ce accident si si-au gasit sfarsitul in strainatate.

Pentru familiile celor care au plecat dintre noi, cu siguranta o astfel de situatie este de-a dreptul tragica, pentru ca au pierdut pe cineva drag pentru totdeauna.

Si pe langa faptul ca au pierdut pentru totdeauna pentru cineva drag, familiile indoliate mai trebuie sa gaseasca si o firma care sa efectueze repatrieri decedati in tara, pentru a-si aduce in tara persoana decedata, pentru a o inmormanta crestineste.

Ei bine, pe piata exista astfel de firme care presteaza servicii de repatriere decedati, asa ca familiile greu incercate trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie, respectiv cea mai buna firma.

Exista firme care se ocupa pur si simplu de repatriere, fara a se ocupa de obtinerea documentelor. In acest caz, familia indurerata trebuie sa se ocupe de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru obtinerea pasaportului mortuar, fara de care nu se poate repatria decedatul.

Exista insa si firme care presteaza servicii de repatriere decedati, insa aceste firme se ocupa de tot ceea ce este necesar pentru repatrierea persoanei decedate. Mai exact, firmele respective fac foate demersurile pentru a obtine toate actele necesare pentru obtinerea pasaportului mortuar.

In ceea ce priveste transportul funerar din strainatate in Romania, trebuie mentionat faptul ca pretul sau depide foarte mult de la un caz la altul. Cu siguranta firmele care se ocupa de obtinerea pasaportului mortuar solicita un pret mai mare decat firmele care nu se ocupa de obtinerea pasaportului mortuar.

Apoi, in ceea ce priveste pretul pentru transportul funerar din strainatate in Romania, depinde foarte mult si tara din care trebuie facuta repatrierea. Cu cat distanta dintre tara respectiva si Romania este mai mare, cu atat si pretul pentru serviciul de repatriere este mai mare.

Un alt amanunt foarte important care trebuie amintit in acest articol este faptul ca o persoana decedata pentru a fi repatriata din strainatate in Romania, trebuie sa fie asezata intr-un sicriu special pentru transport funerar international.

Asadar, acestea sunt conditiile in care se efectueaza repatrierea decedatilor din strainatate in Romania.

0 Shares
You May Also Like