La ce iti poate fi util un curs formator?

0 Shares
0
0
0

Se spune ca o persoana cu cat are mai multe cunostinte in mai multe domenii de activitate, cu atat are sanse mai mari de reusita la o cariera de succes.

De ce? Pentru ca avand cunostinte in multe domenii de activitate, persoana respectiva poate oricand sa o ia de la zero si sa isi incerce norocul in cadrul unei companii care activeaza intr-un alt domeniu.

Ei bine, tocmai de aceea ai putea si tu sa tii cont de acest lucru si ai putea sa te gandesti foarte serios sa te inscrii la cat mai multe cursuri de calificare sau cursuri de specializare.

Ai putea de exemplu sa te inscrii la un curs formator, si vei putea sa ai numai de castigat avand un asemenea curs finalizat, si un certificat de atestare profesionala.

Un astfel de curs ti se poate potrivi de minune in cazul in care iti doresti sa acumulezi cat mai multe informatii in ceea ce priveste predarea, evaluarea activitatii de formare si sustinerea cu profesionalism a cursurilor, a workshop-urilor si a training-urilor.

In cazul in care te vei inscrie la un asemenea curs, odata ce vei participa la toate cele 40 de ore de curs va trebui sa sustii un examen scris, iar in situatia in care vei promova examenul, si cu siguranta il vei promova pentru ca la cursuri ti se va preda in asa fel incat sa promovezi examenul; vei intra in posesia unui certificat de absolvire pentru ocupatia de Formator.

Pe langa certificatul de absolvire pentru ocupatia de Formator vei mai primi si toate suplimentele descriptive care dovedesc competentele pe care le-ai dobandit in urma efectuarii cursului de formator.

In ceea ce priveste aceste cursuri de formator, trebuie mentionat faptul ca ele se desfasoara atat in capitala cat si in alte orase ale tarii, precum Brasov, Constanta, Bistrita Nasaud, Buzau, Constanta, Ramnicu Valcea, Timisoara, sau Valenii de Munte.

In situatia in care consideri ca un asemenea curs este ideal pentru tine, va trebui sa ai asupra ta pentru a te putea inscrie urmatoarele documente: certificat de nastere, carte de identitate, certificat de casatorie sau daca este cazul decizie de divort, si diploma de licenta sau master.

Deci, dupa cum se poate observa, acest curs nu este pentru oricine, ci doar pentru cei care au absolvit o facultate. Daca esti absolvent al unei facultati, poti urma fara probleme acest curs.

In momentul in care vei finaliza cursul de formator care dureaza 40 de ore, vei acumula competente in ceea ce priveste pregatirea stagiului de formare, vei acumula competente privind formarea practica.

Vei invata deasemenea sa realizezi activitatile de formare, vei invata sa evaluezi participantii la formare si nu in ultimul rand, vei invata sa evaluezi programul sau stagiul de formare.

Asadar, dupa cum se poate observa, un curs formator poate sa iti fie extrem de util, insa pentru a te inscrie la un asemenea curs trebuie sa indeplinesti o cerinta obligatorie, si anume sa ai studii superioare finalizate.

0 Shares
You May Also Like