De ce am nevoie de un termostat inteligent?

De ce am nevoie de un termostat inteligent?

0 Shares
0
0
0

De ce am nevoie de un termostat inteligent?
Termostatele care se gasesc pe piata in zilele nostre sunt mult mai performante in comparatie cu termostatele care se gaseau acum mai multi ani pe piata, si care in perioada respectiva erau la moda.

In clipa de fata, de la Salus Cluj Romania, va puteti alege de exemplu un termostat inteligent care vine la pachet cu o multime de functii si de caracteristici cu adevarat uimitoare. Cu siguranta cei car se intreaba “De ce am nevoie de un termostat inteligent?”, nu stiu cat de cool si cat de eficient este un termostat Salus.

Daca te afli in aceasta situatie si nu ai idee cat de eficient este un asemenea termostat, trebuie neaparat sa citesti pana la final. Vei intelege rapid, in doar cateva minute, de ce trebuie sa renunti la vechiul termostat, si sa alegi un termostat Salus. Iata asadar, care sunt cele mai importante motive pentru care fiecare persoana are nevoie de un astfel de termostat in locuinta in care isi petrece timpul.

Termostatul inteligent ajuta la economisirea banilor

Fara doar si poate, cele mai multe persoane care cauta motive pentru a-si alege un termostat inteligent, tin cont in primul rand de bani. Nu ne referim aici la pretul unui astfel de termostat care nu este unul mare, ci ne referim la banii care pot fi economisiti datorita acestuia.

Se spune ca persoanele care respecta sfaturile de economisire a energiei care sunt oferite de catre aceste termostate, si care totodata studiaza manualul termostatului, reusesc sa faca economii atat la caldura cat si la racirea casei pe timp de vara. De exemplu, costul facturilor iarna poate fi mai mic cu 12%, in timp ce vara, costul racirii locuintei poate fi cu 15% mai mic.

Exista multi producatori care sustin ca termostatele lor sunt si mai eficiente, si care promit o economisire cu pana la 23% din costul total al facturilor.

Asadar, daca partea financiara va interesaeaza atat de mult, cu siguranta trebuie sa tineti cont de ceea ce am mentionat in randurile anterioare, si sa alegeti un astfel de termostat.

Termostatele inteligente va pot invata programul

Stiti care este un alt lucru uimitor in legatura cu termostatele inteligente? Ei bine, acestea va pot invata programul, iar in momentul in care va cunosc programul, eficienta lor devine maxima.

Datorita unor senzori pe care ii detin aceste termostate, ele detecteaza momentele in care in casa este activitate, si momentele in care nu este nimeni activ. Apoi, dupa ce termostatele va monitorizeaza activitatile, ele isi configureaza setarile, astfel incat sa va ofere mereu temperatura potrivita.

Pot fi controlate de la distanta

S-ar fi gandit oare acum 10 ani cineva ca, si de la servici isi poate controla temperatura locuintei, fara a fi cineva in casa? Ei bine, parea ceva de domeniul SF acest lucru in urma cu aproximativ un deceniu.

Din fericire insa, lucrurile s-au schimbat, tehnologia a evoluat, iar in clipa de fata termostatele sunt deosebit de eficiente. Puteti sa controlati temperatura din casa chiar si cand va aflati la servici, la cumparaturi. Puteti de-asemenea sa controlati temperatura casei si cand va aflati undeva intr-o alta localitate.

Urmarirea modificarilor meteo

Ce poate fi mai interesant decat sa aflati care vor fi temperaturile aerului in urmatoarele zile. In functie de acest aspect, termostatul isi va ajusta de-asemenea setarile astfel incat sa va ofere pemperatura dorita si confortul necesar in fiecare zi.

Asadar, va puteti bucura de o multime de beneficii in cazul in care renuntati la vechiul termostat, si va alegeti un termostat de ultima generatie de la Salsus Cluj. Cu siguranta va veti felicita pentru alegerea facuta.

0 Shares
You May Also Like