Rochia cu paiete de la Clessidra – niciodata nu va ramane outdated!

0 Shares
0
0
0

Dressing-ul tau este plin de rochii. Sunt tinute dintre cele mai feminine pe care le poti purta cu orice ocazie. Atunci cand afisezi un astfel de look te simti 100% feminina. Din varietatea tipurilor de rochii pe care le preferi nu uita de cea cu paiete. Este rochia mereu la moda sa spunem, doar ca aplicatiile cu care este innobilata iti va impune atentie in ceea ce priveste modul de purtare si timpul sau contextul potrivit pentru a o imbraca.

Daca iti doresti sa descoperi o rochie paiete care iti asigura o aparitie wow si unica atunci descopera ofertele de la Clessidra.ro, un eshop dedicat articolelor vestimentare pentru femei. Ca de fiecare data, aici descoperi modele de actualitate, rochii potrivite pentru o seara in club sau, de ce nu, o tinuta perfecta pentru un eveniment deosebit.

Rochia cu paiete – cum si cand este o alegere buna

Rochia cu paiete este o alegere excelenta. Efectul de dinamism si insasi stralucirea paietelor dispuse pe rochie te vor face sa fii glam, in atentia tuturor. Vei fi o diva pe covorul rosu! Atentie insa cand o porti. Vei primi aprecierea celor din jur daca alegi sa porti o astfel de rochie seara. Este o regula nescrisa sa spunem. Indiferent in ce proportie o rochie este astfel decorata, paietele sunt detalii pentru rochii de seara.

Poti purta o rochie cu paiete asa cum vei gasi la Clessidra cand mergi in club sau la un eveniment. Aici tine si de dresscode-ul pe care evenimentul la care urmeaza sa participi il are. Pentru evenimente de tip gala prefera fie o rochie lunga, fie una scurta dar cu maneci, nimic extravagant din punct de vedere al croiului. Daca urmeaza sa participi la un party in club, la ziua de nastere a unui amic spre exemplu, poti opta pentru rochia cu paiete scurta si cu bretele subtiri.

Cat priveste tipul de silueta, nu se poate spune ca este nevoie de un tipar anume pentru ca rochia cu paiete sa fie o alegere buna. Intocmai pentru ca paietele pot crea un efect deosebit, atentia este distrasa de la silueta. Conteaza mai mult cum sunt dispuse paietele si ce tip de croi are rochia.

Descopera la clessidra.ro rochii scurte cu paiete, lungi, fara maneci, de tip A line si nu numai. Preturile sunt mai avantajoase decat crezi!

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324

0 Shares
You May Also Like