De ce este atat de important dormitorul?

0 Shares
0
0
0

Chiar si cei mai indepartati oameni au nevoie de un loc al lor. Dormitoarele ar trebui sa fie un rai de liniste; un loc pentru a interactiona cu o carte buna, pentru a privi la televizor sau pur si simplu sa stai si sa te relaxezi. Singurul moment dificil poate fi in cazul in care aveti copii sau o familie mare.

Unii oameni cred ca sufrageria sau bucataria sunt mai importante, deoarece va petreceti mai mult timp in aceste camere, cand va petreceti realist o treime din intreaga viata dormind. Deci, de ce este atat de important sa ai un spatiu bine organizat, relaxant si personal? De ce ar trebui sa ai dormitorul tau perfect?

Somnul este important

O persoana obisnuita doarme 8 ore pe zi, care functioneaza ca 229.961 de ore de somn aproximativ intr-o viata. Prin trezirea intr-un mediu relaxant si curat, cu o saltea confortabila si un spatiu clar si optimizat, puteti obtine cantitatea si calitatea de somn la cote maxime. Maximizandu-va camera la modul in care va simtiti cel mai bine.

Un loc de relaxare

intre un program de lucru aglomerat, creierul si corpul tau pot fi supra-solicitat. Fara mediul perfect, linistit pentru relaxare, odihna poate fi dificila. Camera de zi nu este intotdeauna cel mai bun loc pentru a va aseza si a va tine picioarele in sus; copiii ar putea alerga, sau o anumita persoana s-ar putea uita la un meci fotbal. Cu o lumanare sau veioza aprinsa, un dormitor spatios si curat, aceasta poate fi camera de relaxare finala.

Camera curata, minte curata

Dispunand de un sistem de imbracaminte bine organizat si spatios; cum ar fi dulapurile si sertarele, puteti crea nu doar un spatiu curat, ci o minte curata. Fiind capabil sa gasiti tinuta dorita sau o pereche de pantofi de care aveti nevoie intr-un dulap organizat, va va face viata mult mai usoara si veti avea un creier lipsit de agitatie.

Un loc pentru a te regasi

Credeti sau nu, avand propriul spatiu personal intr-un mod organizat si personal proiectat, poate face o diferenta dramatica modului in care ganditi si simtiti. Multi oameni au sustinut ca au nevoie de spatiu si de timp pentru a putea sa vina cu idei originale sau cu o solutie la o problema.

Va permiteti o relaxare mai profunda si o concentrare mai mare, precum si sa contribuiti la stabilitatea si progresia starii mentale. Multe sarcini pot fi indeplinite si cu o mai mare acuratete daca nu aveti nici o perturbare sau distragere a atentiei. Aici intra spatiul tau personal al dormitorului tau. Avand spatiul proiectat asa cum doresti, poti obtine o mai mare motivatie si o influenta pozitiva asupra muncii si a vietii tale domestice.

Concluzie

Spatiul este un lucru pe care oamenii doresc sa-l aiba, mai ales in dormitor. La urma urmei, toata lumea vrea un somn mai bun si linistit.

0 Shares
You May Also Like