Rochiile de zi, făcute ca să cucerească

0 Shares
0
0
0

Mie personal îmi place foarte mult să port rochii și cred că mă regăsesc pe mine însămi când port o rochie care îmi evidențiază personalitatea. Tocmai de aceea, acord o foarte mare importanță alegerii rochiilor, fie că sunt ele de noapte sau de zi. Pentru mine rochiile nu se poartă doar la ocazii speciale, ci oriunde, mai ales dacă vreau să impresionez.

La muncă îmi place foarte mult să le port, pentru că îmi subliniază feminitatea, dar în același timp îmi asigură și un look foarte profesional. Și mai este un avantaj oferit de acestea, pe care chiar nu am cum să îl neg. Dimineața petrec mai puțin timp pentru a-mi alege vestimentația, deci arăt șic în mai puțin timp decât dacă aș fi ales o ținută din două piese.

Nu mai am bătăi de cap legate de faptul că nu îmi găsesc acea cămașă care să se potrivească cu un anumit tip de fustă, pe care nici pe acela nu reușesc să îl găsesc prin dulap. Și până la urmă, rochia aduce un plus de stil care nu poate fi întrecut niciodată de o altă piesă vestimentară.

În prezent, am câteva modele de rochii de zi elegante pe lista mea de dorințe. Sunt cinci la număr, pentru fiecare zi de lucru. Modelele sunt diferite între ele și consider că fiecare dintre acestea are ceva special, care este de neînlocuit. Când va trebui să le achiziționez, îmi va fi destul de ușor, pentru că toate sunt disponibile pe site-ul Kokoa Couture.

În plus, eu voi depăși cu mult suma de 300 de ron, așa că transportul îmi va fi asigurat în mod gratuit. Practic, toți banii vor fi investiți numai și numai în modelele de rochii de mai jos.

  1. Rochia Ania

Orice model etno este pe gustul meu, tocmai de aceea îmi place așa de mult acest model. Îl voi purta cu cea mai mare plăcere și datorită modului în care se îmbină culorile, dar și pentru plusul de confort pe care mi-l va oferi aceast model, incredibil de frumos.

  1. Rochia Melania

Îmi amintește puțin de modelele de rochii existente prin anii 50, care aveau această lungime, cât și o croială asemănătoare. Îmi place că acest model are și o ușoară tentă ceva mai modernă, care mă va face să ies în evidență la locul de muncă.

  1. Rochia Camille

Dacă am chef să port o rochie, dar în același timp vreau să mă simt ca și cum aș purta o cămașă, modelul acesta e ideal. În plus, este și foarte confortabil.

  1. Rochia elegantă Carmen

Îmi place ideea de dungi orizontale și de felul în care acestea subțiază talia. Chiar consider că m-ar avantaja, având în vedere și felul în care arăt eu la corp.

  1. Rochia Miriam

Acest ultim model este perfect când doresc să îmi impun punctul de vedere la o ședință. Îmi place combinația cromatică, cât și cordonul din jurul taliei, care marchează la perfecțiune subțirimea acesteia.

Eu una știu ce îmi voi cumpăra de Crăciun, dar voi? Ce v-ați face cadou dacă ați avea disponibil un buget de 500 de lei?

0 Shares
You May Also Like