De ce este cablul Anker PowerLine Lightning cel mai rezistent?

De ce este cablul Anker PowerLine Lightning cel mai rezistent?

0 Shares
0
0
0

Daca nu stiti prea multe despre modele noi de cabluri de date pentru smartphone-urile dumneavoastra, va oferim in continuare detalii despre cablul Anker PowerLine Lightning. Este un cablu care te ajuta sa conectezi gadgeturile cu mufa Lightning la dispozitive cu mufa USB pe distanta de 1,8 m prin care se pot incarca dispozitive fara a fi in apropierea sursei de putere.

Este un cablu certificat Apple MFi, este flexibil, este un cablu iPhone compatibil cu modele de iPhone 6s, 6S Plus, 5S, 5C, precum si cu modele de iPad, iPad mini 2 si iPod touch 5gen. Cablul Anker este intarit cu Kevlar, care este o amida de cinci ori mai rezistenta decat otelul, de asemenea si conectorul USB este intarit pentru o durabilitate sporita.

Cablul este dotat cu o banda Velcro pentru a putea sa obtineti o lungime suplimentara a cablului in situatiile in care se solicita acest lucru.

Exista multe comentarii online ale utilizatorilor cablului Anker si majoritatea sunt pozitive, iar expertii in tehnologie sunt de acord ca Anker produce cabluri excelente la preturi rezonabile.

Durata de viata a acestor cabluri este indelungata pentru a materialul Kevlar este foarte rezistent si a trecut testele pentru rezistenta la indoire, fiind practic cel mai rezistent cablu care a fost produs pana in prezent. Contine un chip de autorizare si o serie unica emise de Apple, oferind o compatibilitate 100% cu produsele Apple care au port Lightning.

A fost testat prin peste 5.000 de indoiri si a rezistat cu brio, nu i s-au alterat performantele si integritatea fizica. Exista si incarcatoarele de retea Anker PowerPort care sunt compacte si usoare, un design premium si garantia acestor produse cae sunt marca de top in Statele Unite ale Americii.

Cablul de date pentru iPhone, ca si pentru orice model de smartphone este unul dintre cele mai importante accesorii din moment ce in prezent inca nu s-a inventat un alt tip de incarcare a acestor gadgeturi si aceste gadgeturi sunt utilizate foarte mult, deci se vor descarca mult mai rapid, vor necesita multiple incarcari chiar in timpul aceleasi zile, au nevoie in consecinta de incarcatoare si cabluri durabile, care sa nu cedeze rapid.

Un astfel de model este cablul Anker PowerLine Lightning care este deosebit de rezistent, fiind dintr-un material cu calitati asemanatoare cu ale otelului. Aceasta este cea mai importanta caracteristica a cablului Anker PowerLine Lightning care il face sa fie considerat cel mai rezistent dintre cablurile de date pentru incarcare si sincronizarea datelor.

Acest cablu este folosit si pentru transferul de date intre telefoane si PC sau laptop asigurand o viteza de descarcare foarte buna. Achizitionati cu maxima incredere un astfel de cablul de date, mai ales daca aveti un iPhone pentru care ati investit destul de mult, dar care are nevoie cu siguranta de cele mai bune accesorii, la acelasi nivel al calitatii.

Astfel veti avea in permanenta si in cele mai bune conditii un iPhone incarcat si mereu functional in orice spatiu ar fi folosit.

0 Shares
You May Also Like