De ce fac fetele videochat?

De ce fac fetele videochat?

0 Shares
0
0
0

De ce fac fetele videochat?
Locurile de munca din industria videochatului sunt din ce in ce mai cautate de catre fetele tinere si frumoase. Probabil va intrebati si de ce, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol veti descoperi si motivele datorita carora fetele acceseaza www.money-studio.ro, cu scopul de a aplica pentru un job de model de videochat.

Iata cateva dintre cele mai importante beneficii pe care joburile din videochat le ofera modelelor:

Videochatul este legal

Foarte multe persoane din cauza lipsei de informatii, atunci cand discuta despre videochat, discuta ca si cum aceasta activitate ar fi ilegala, si de multe ori asociaza videochatul cu pornografia. Ei bine, fetele care isi doresc o astfel de cariera, trebuie sa stie ca munca intr-un studio de videochat este 100% legala, videochatul fiind reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004.

Ba chiar mai mult, pentru ca modelele sa fie convinse ca totul este legal, vor lucra in baza unui contract individual de munca, castigurile fiind transparente si supuse impozitarii specifice. Modelele vor avea toate contributiile platite la stat la zi, la fel ca si cand ar lucra in comert sau in diferite alte industrii.

Castiguri mari

Castigurile financiare pe care modelele le pot obtine din videochat, cel mai probabil reprezinta principalul punct de interes in momentul in care vine vorba de o cariera in aceasta industrie. Vestea ca se castiga sume de bani cu adevarat colosale din aceasta activitate s-a raspandit rapid, si cea mai importanta parte este ca toate informatiile sunt cat se poate de reale.

Un model incepator de pilda, poate castiga in jur de 1000 de dolari inca din prima luna, in timp ce apoi salarii de cate 5000 si 6000 de dolari pe luna pot deveni standard, in functie de performanta. O persoana entuziasta, ambitioasa si serioasa are sase mari sa castige mai mult de 5000 – 6000 de dolari pe luna, cu timpul, prin rabdare, perseverenta si munca.

Se poate lucra si fara experienta in domeniu

Un model carismatic, sociabil, care este plin de viata si determinare are toate sansele dupa cum am mai spus, sa se bucure in fiecare luna de castiguri fabuloase de bani. Aceste sanse cresc atunci in momentul in care in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, care ii ofera cele mai bune indicatii in drumul spre succes. La Money Studio de exemplu, expertii se asigura ca modelele isi desfasoara activitatea intr-un mediu placut si ca in scurt timp devin la randul lor, profesioniste.

Dobandirea unor cunostinte de psihologie valoroase

Dat fiind faptul ca ca modelele de videochat atunci cand se afla in timpul programului de lucru interactioneaza cu o diversitate de tipologii de persoane, acestea dobandesc un numar foarte mare de calitati si cunostinte de psihologie.

Un loc de munca pe postul de model de videochat presupune socializare, presupune de-asemenea empatie si stapanirea artei conversatiei. In plus, un astfel de loc de munca poate fi considerat, un bun exercitiu de dezvoltare personala.

Cresterea increderii in propria persoana

Pe langa beneficiile de ordin profesional de care se bucura modelele, un avantaj personal deosebit de important este reprezentat de intarirea increderii in propria persoana. Din cauza faptului ca lucreaza cu oamenii, modele se maturizeaza din punct de vedere profesional, dar si personal, ceea ce inseamna ca devin femei puternice si independente. Odata cu acumularea experientei in aceasta industrie, modelele devin constiente de potentialul lor si de succesul care poate veni prin multa munca.

Programul de lucru este flexibil

La fiecare studio de videochat, programul de munca este flexibil, fiind organizat in asa fel incat modelele sa poata desfasura si alte activitati. De exemplu, studentele pot merge si la facultate si pot sa si lucreze in acelasi timp, datorita programului flexibil din videochat.

Cu toate acestea insa, este indicat ca fiecare model sa lucreze 8 ore pe zi, indiferent daca lucreaza dimineata, seara sau dupa amiaza. Doar prin multa munca se pot castiga multi bani din videochat.

Lectii de limba engleza

In aceasta industrie, una dintre cele mai importante cerinte este limba engleza. Modelele nu isi pot desfasura activitatea in conditiile in care nu pot comunica cu clientii, iar acestia fiind straini, limba engleza este o necesitate. Fetele care nu vorbesc aceasta limba, au chiar posibilitatea de a participa la cursuri de limba engleza pentru a se perfectiona la nivel de comunicare.

Confidentialitate

Dat fiind faptul ca este vorba despre o industrie atat de controversata, confidentialitatea fiecarui model este discutata o data cu semnarea contractului. Cu siguranta, fara acordul modelului, nimeni nu va sti de activitatea desfasurata.

Acestea sunt asadar doar cateva dintre cele mai importante beneficii pe care locurile de munca din industria videochatului le pot oferi modelelor. Tinand cont de toate acestea, este cat se poate de firesc ca multe fete sa acceseze www.money-studio.ro, cu scopul de a aplica pentru un job.

0 Shares
You May Also Like