De ce isi cumpara oamenii bijuterii?

De ce isi cumpara oamenii bijuterii?

0 Shares
0
0
0

Despre bijuterii se spune ca ar fi cele mai bune prietene ale femeilor, iar daca stam sa ne gandim la faptul ca fiecare femeie poarta pe deget cel putin un inel, are cel putin o pereche de cercei, poarta la gat un lantisor sau pe mana o bratara, atunci cu siguranta se poate spune fara teama de a gresi, ca aceasta afirmatie este una corecta.

Ei bine, in ceea ce ii priveste pe barbati, acestia isi cumpara bijuteriile din doua motive. Primul motiv ar fi acela, ca oamenii care au o situatie financiara foarte buna, isi cumpara bijuteriile, nu deoarece ar avea foarte mare nevoie de ele, ci mai degraba pentru a-si satisface un moft.

Sunt o multime de domni foarte bogati, care au o colectie intreaga de bijuterii. De obicei barbatii care au o astfel de pasiune, colectioneaza ceasuri de firma foarte scumpe. Sunt oameni bogati, care in colectia lor, au cateva zeci de ceasuri, pe care le prezinta cu mandrie cunoscutilor.

Din cea de a doua categorie de barbati care isi cumpara bijuterii, fac parte domnii care nu au neaparat o pasiune pentru acestea, insa le cumpara cu scopul de a-si completa tinuta. Persoanele specialiste in domeniul modei, cu siguranta vor spune ca o tinuta nu este completa, oricat ar fi ea de eleganta si de frumoasa, pana in momentul in care isi vor face aparitia si accesoriile, iar accesoriile unei tinute elegante nu pot sa fie altele, decat bijuteriile.

Barbatii care isi cumpara bijuterii cu scopul de a-si completa tinuta, cu siguranta pot avea mai multe optiuni, de unde sa isi cumpere pretioasele accesorii. Se pot gasi bijuterii la o multime de magazine de lux din fiecare oras, se gasesc deasemenea la magazinele de profil din centrele comerciale, sau la magazinele online.

Trebuie insa specificat faptul ca in aceste locuri, bijuteriile vor fi destul de costisitoare, astfel ca ar fi bine ca atunci cand vrei sa iti cumperi bijuterii din aur, sa iti indrepti atentia spre casele de amanet bijuterii.

La o casa de amanet bijuterii, cu siguranta vei gasi tot felul de inele, de lantisoare din aur, cercei, bratari, coliere, si orice alta bijuterie. Chiar si o multime de ceasuri de lux ai posibilitatea sa gasesti la casele de amanet.

Ei bine, in ceea ce priveste doamnele, ele cu siguranta vor purta de fiecare data mai multe bijuterii decat barbatii, iar un motiv intemeiat acestui fapt, este dupa cum am mai spus, acela ca bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor.

Sunt insa si femei care nu au facut neaparat o pasiune pentru bijuterii, astfel ca le poarta pe post de accesoriu care sa le completeze tinuta de fiecare data cand isi doresc sa fie elegante.

In ceea ce priveste locul de unde isi cumpara femeile bijuteriile, trebuie specificat faptul ca doar o mica parte dintre acestea isi cumpara bijuterii de la o casa de amanet. Majoritatea femeilor cu siguranta ar purta bijuterii de la amanet, insa considera ca ele au un nivel superior, astfel incat nu poarta bijuterii folosite.

Ei bine, cu siguranta aceasta idee nu este una foarte inteleapta, pentru ca daca si-ar cumpara bijuterii de la casele de amanet, ar economisi niste bani.

0 Shares
You May Also Like