Novum Timisoara este una dintre firmele ce ofera clientilor servicii de rent a car in Timisoara si nu numai. Pe parcursul timpului, am convins numerosi clienti de serviciile calitative pe care le oferim, acest lucru petrecandu-se doar cu ajutorul autoturismelor din depozit. Cu toate acestea, care sunt adevaratele avantaje ale echipei Novum Timisoara? De ce exista atatea recomandari? La aceste intrebari vom raspunde in articolul de astazi:

Servicii de calitate

Dupa cum am mentionat si in introducere, elementul principal care ne reprezinta in totalitate este cel al serviciilor pe care le furnizam tuturor persoanelor care apeleaza la echipa Novum Timisoara.

Punem la dispozitie masini dotate cu toate specificatiile pe care vi le doriti, avnd posibilitatea de a obtine si cateva accesorii, contra unui cost foarte mic sau chiar gratuit. De exemplu, va punem la dispozitii accesorii precum GPS sau scaun pentru copil, insa este foarte important sa mentionati aceste detalii inainte de preluarea autoturismului.

Potrivit pentru orice eveniment

Dat fiind gama variata, dar mai ales, in continua crestere de masini, cu ajutorul membrilor din echipa Novum Timisoara veti putea beneficia de un autoturism potrivit pentru evenimentul dumneavoastra. De exemplu, daca aveti o conferinta sau o prezentare in cadrul careia aveti nevoie de un transport mai special, veti putea regasi masina potrivita fara foarte multe batai de cap.

De asemenea, daca aveti un numar mai mare de pasageri, detinem in dotare si autoturisme care poate transporta si mai mult de patru persoane. Mai mult decat atat, puteti alege si dintr-o gama variata de microbuze sau atocare, mai ales daca va doriti sa efectuati un sejur, in cadrul caruia vor participa peste 10 persoane.

Preturi competitive

Pentru ca suntem constienti de faptul ca si partea financiara conteaza atunci cand va doriti servicii de calitate, va anuntam faptul ca echipa Novum Timisoara cuprinde doar preturi accesibile atunci cand urmeaza sa va inchiriati masina dorita.

Astfel ca, acum puteti alege autoturismul mult visat a un pret mai mult decat competitiv, mai ales daca aveti un sejur mai lung. Astfel ca, daca alegeti sa petreceti o vacanta de cel putin 15 zile, veti achita cel mai mic pret posibil pentru masina sau autoturismul respectiv.

De asemenea, in cadrul companiei, veti descoperi si autovehicule care nu necesita o garantie, dar si autovehicule care au o garantie foarte mica de plata.

In final, daca va doriti si dumneavoastra servicii de rent a car in Timisoara mai mult decat de calitate, la un pret bun, nu trebuie sa ratati compania Novum Timisoara.

Alaturi de personalul nostru, veti putea alege masina dorita, acesta fiind mereu alaturi de dumneavoastra. Astfel ca, pe langa avantajele mentionate anterior, nu trebuie sa uitam si influenta personalului in luarea deciziilor.

Astfel ca, alaturi de angajatii Novum, cu siguranta veti avea o experienta placuta. Mai mult decat atat, pentru ca ne dorim sa reveniti cu drag de fiecare data cand aveti ocazia, site-ul Novum Timisoara este intr-o continua evolutie, astfel ca puteti sa inchiriati masina dorita cu ajutorul unei oferte de nerefuzat!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.