De ce sa folosesc mulgatoarele de vaci la ferma

0 Shares
0
0
0

De ce sa folosesc mulgatoarele de vaci la  fermaAgricultura a devenit un domeniu destul de dezvoltat si in Romania. Fermierii isi dau silinta sa faca totul la cele mai inalte standarde astfel incat livrarea produselor, dar si cresterea animalelor sa se faca in cele mai bune conditii.

Tot mai des auzim fermieri care cumpara aparate de muls vaci, nu doar pentru ca e mai igienic si mai simplu, ci si pentru ca asa cer normele europene.

Este rentabil sa ai aparate de muls vaci cand ai in ferma ta un numar impresionant de de vaci, insa, cand numarul acestora este mic, de multe ori costurile li se par fermierilor prea mari.

Unii fermieri sunt in totalitate de acord cu aceste aparate, care sunt in mod clar economice cand vine vorba de timp. Una este sa mulgi manual 100 de vaci, alta e sa le mulgi cu ajutorul unor aparate special create pentru o astfel de activitate.

Aparatele de muls vaci pot avea multe beneficii asupra procesului de mulgere.  In primul rand, ne referim la igiena. Igiena este un lucru extrem de important in orice domeniu. Cand vine vorba de hrana, cu atat mai important este ca lucrurile sa se desfasoare intr-o curatenie impecabila.

Mulsul manual, poate fi de multe ori mai putin ingienic. Nu amintim de ce si cum. Va puteti imagina cum stau lucrurile daca fermierii nu tin cont de igiena. Mulsul cu aparatele speciale este insa mult mai igienic si el chiar merita luat in calcul daca esti un fermier care se respecta.

Un alt avantaj ar fi calitatea laptelui. Se pare ca un astfel de muls contribuie la calitatea laptelui. In plus, da posibilitatea pastrarii produsului la o temperatura optima, astfel incat acesta sa fie de cea mai buna calitate.

Pentru fermieri, nu constituie un efort fizic sa foloseasca aparatele de muls. Ele sunt usor de transportat si de intretinut si in plus nu mai necesita mutarea vacilor. Poti merge sa le mulgi direct din locul in care stau ele. Nu-i asa ca este minunat? Tehnologia chiar a avansat si in acest domeniu si aceste lucruri merita si trebuie sa fie incercate de toti fermierii.

Sunt insa si persoane care sunt impotriva mulsului la aparate. Unii spun ca, asa cum am amintit la inceput, nu este rentabil atunci cand ai putine vacute. Altii nu sunt de acord pentru ca aceste aparate sunt consumatoare de energie electrica. Sunt si peroane care de multe ori se declara contra acestui tip de muls invocand motive care nu sunt adevarate, cum ar fi acela ca vacutele pot fi trase prea mult de uger. Parerile sunt bineinteles impartite.

Daca si tu vrei sa achizitionezi un astfel de aparat care iti va aduce multiple beneficii, iti recomandam site-ul Aparatedemuls.blogspot.com. Gama de mulgatoare este variata si vei gasi cu usurinta un aparat de muls vaci potrivit pentru nevoile, dar si pentru buzunarul tau.

Fii un fermier modern. Ofera cele mai bune conditii la ferma ta, astfel incat sa dai pe piata cele mai bune si mai calitative produse. In plus, vei beneficia si de un cadou primit la fiecare achizitionare de mulgatoare, cadou care cu siguranta iti va fi util in ferma ta. Comanda chiar acum.


Alte stiri actuale :

1. Vacile dintr-o ferma germana au provocat o explozie – vezi cum au reusit
2. Crescătorii de vaci, nemulţumiţi de procedurile greoaie pentru subvenţionarea tancurilor de răcire a laptelui
3. România este pe ultimele locuri în UE la consumul de lapte de vacă ambalat
4. Normele europene ne vor lasa fara lapte de vaca autohton. Fermierii renunta la bovine si cresc oi pe mult mai putini bani
5. PERICOLUL DIN GRAJD. Uite cum FLATULENŢA VACILOR a dus la o EXPLOZIE DE PROPORŢII
6. Cum se câştigă un titlu olimpic: 250 de vaci = o medalie de aur. Kaitlyn Farrington, un „Cowgirl“ autentic

0 Shares
You May Also Like