De ce trebuie sa fii atent la anvelopele auto ale masinii tale?

0 Shares
0
0
0

De ce trebuie sa fii atent la anvelopele auto ale masinii tale?Anvelopele auto sunt partea aceea a fiecarei masini, a fiecarui automobil, care este mereu in miscare, mereu in contact cu solul, care duce greul, si aici nu ma refer la greutatea masinii.

Anvelopele sunt intr-un fel calul de bataie al masinii, daca pot sa spun asta, asta inseamna ca sunt folosite la maxim, zilnic, mereu, constant, fara a primi vreo atentie sau ingrijire, majoritatea soferilor abia se uita spre anvelopele lor.

Si se continua astfel pana intr-un punct, cand trebuie schimbate, in momentul acela devin centrul atentiei. Daca ai ajuns in acest punct, sa stii ca in Bucuresti gasesti anvelope auto la Selgros Pantelimon.

Daca motorul scoate sunete ciudate, daca toba bate un pic mai tare, daca franele scartaie putin mai diferit, imediat suntem atenti la ele, le verificam si conducem cu o grija mai mare, pentru ca acestea sunt parti importante ale masinii.

Dar anvelopele auto ce sunt? Multi soferi nu realizeaza impactul acestora asupra cum se conduce masina, cum se simte pe sosea.

De starea si calitatea anvelopelor auto depinde manevrabilitatea sa in trafic, controlul pe care il ai asupra masinii, distanta de franare, toate acestea au o legatura directa cu anvelopele masinii tale.

Acestea trebuie sa fie schimbate la trecerea dintre sezoane, anvelope de iarna pentru sezonul rece si anvelope de vara pentru sezonul cald.

De asemenea trebuie verificate constant pentru rupturi, umflaturi sau alte probleme, daca exista o problema cu ele, aceasta trebuie remediata imediat. Daca cedeaza in timpul unei curbe, sau la viteza mare, poti avea un accident serios.

Nu ar trebui nici sa uitam de anvelopele auto, nici sa le ignoram, la fel cum suntem atenti la celelalte componente ale masinii, ar trebui sa fim si cu anvelopele auto, daca nu mai atenti.

Selgros Bucureşti Pantelimon
Produse alimentare şi nealimentare
Bd. Biruinţei nr 90, Pantelimon –
Ilfov Bucureşti, 077145 , RO
Tel: 0212 093 000
Fax: 0212 093 199

0 Shares
You May Also Like